Zafiira koju smo nedavno kupili resila da me izludi.Od prvog dana prvo jutarnje paljenje je katastrofa,vergla dok ne isprazni akululator pa onda upali na guranje i ceo minut radi i dimi kao lokomotiva.Majstor sumnjao da vraca gorivo pa stvio neki ventil ali bez uspeha.Posle toga su mi menjali neke podloske na diznama i tu sam puko 80e ali opet nista.Kazu da su dizne ok kao i grejaci ali auto pali kao da je napolju 20 ispod nule.Sumnjam na kompresiju ali auto ima samo 6 god.Pomagajte
Zafira 20dti problem paljenje
Collapse
X
-
Re: Zafira 20dti problem paljenje
Originally posted by VaxyMajstor sumnjao da vraca gorivo pa stvio neki ventil ali bez uspeha.Posle toga su mi menjali neke podloske na diznama ...
PS A zbog prelivnih koja su losa moze da vuce vazduh u sistem za gorivo.EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
to sto dugo vergla i prazni akumulator moze biti od gumica na diznama i prelivnih creva, zamenjene podloske neznam tacno na koje misli. inace ove gumice se nalaze ispod bregaste osovine na samoj dizni i posle gasenja motora kada stoji vise sati ako nevaljaju gorivo se vraca u rezervoar..
Comment
-
-
Originally posted by VaxySumnjam na kompresiju ali auto ima samo 6 god.PomagajteLancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
je ste se lepo izlupetali. isti problem sada imam ja na jednoj astri 2,0 dti i problem je u elektonici pumpe. na vucu upali a ovako nece. na dijagnostici ne prijavljuje nista. resenje oteraj auto u novo milosevo kod zeravice, spremi 22000 dinara i zavrsi pricu. Probali smo i mi nepovratne ventile. zamena prelivnih i vakum creva i svasta nesto i nista.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
22k??? No Way!
Ili su cene pale drasticno. 500 evropljana je bila nova elektronika prosle godine. Jel to pricas o novoj elektronici ili ...? Koja je garancija, 1 god?EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Ko se izlupetao???? Posto coveku kola nemogu da upale -sem na gurku mislim da nije bas pametno da se seta po Srbiji u potrazi za majstorom .Koliko vidim iz Beograda je pa nek poseti majstora Popesku Jonela, Juzni bulevar 11
Comment
-
-
da. remont elektronike sa zamenom gumica i dihtovanjem pumpe sa podesavanjem je 22000 dinara. ako odes u ponedeljak eno ti tamo jos jedna moja astra. I nije setnja po majstorima nego je kod pravog majstora.
Code:http://www.zeravicabosch.co.rs/
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
nema sumnje daje zeravica vrhunski strucnjak ne u Srbiji nego na balkanu. ali ta strucnost ima i svoju cenu 800 eur vectra B motor x2.0dth za pumpu visokog pritiska, cena 22000 je extra. obzirom da remont jedne CR dizne naplacuje 150eur cena od 22000 za tu pumpu i to vozilo je stvarno niska.
Comment
-
Comment