Re: Peugeot 306 1.9d nece da vuce gorivo ..
Pozdrav,
Opet ja
Da izvinete na izrazu "pisha" mi dizel na filteru goriva. Sutra ga menjam za Golfov i stavljam guma-drukalicu, pa cu da probam, ako i to ne proradi onda ide i elektricna pumpa.
Puko mi je film vise, koliko je ovo lose resenje u pezou to nije normalno. Lik koji me je doslepao do kuce kaze, da sam mu drugi u nedelji (jednog nesrecnika je sa pezoom 2008 godiste isto doslepao, uoci novogodisnje noci. Isto dizel isti simptomi.
Dakle - pezo fuseraj su nastavili i sa novijim modelima. Bolidi!
Pozdrav,
Opet ja
Da izvinete na izrazu "pisha" mi dizel na filteru goriva. Sutra ga menjam za Golfov i stavljam guma-drukalicu, pa cu da probam, ako i to ne proradi onda ide i elektricna pumpa.
Puko mi je film vise, koliko je ovo lose resenje u pezou to nije normalno. Lik koji me je doslepao do kuce kaze, da sam mu drugi u nedelji (jednog nesrecnika je sa pezoom 2008 godiste isto doslepao, uoci novogodisnje noci. Isto dizel isti simptomi.
Dakle - pezo fuseraj su nastavili i sa novijim modelima. Bolidi!
,a zvuk 1-2sek je kao kad kod benzinca kome ventili nisu nastelovani,Kada se ugreje spusti ler na nekih 970 obr.i prilikom laganog davanja gasa do 1100 obrt.vibracije ponovo krecu(bukvalno imas utisak kao kad korpa kvacila losa a nije ,osecaj u kabini dok auto stoji je slican onom kad vam je guma kriva-baca)Poceo je mnogo da me nervira jer u gradskoj voznji te vibracije lii nepravilan rad motora ne mogu vise da podnesem (promenis iz 1 u 2 i odmah cima dok ne uhvati zalet tj popne obrtaje) i ,ponekad hoce da se ugasi tj(kazaljka obrtaja krene da skace i da se spusta).po tabli ima 123000km i max brzinu od 150-160(naravano sve preko 120 iziskuje tampone u usima
Comment