Juce sam bio na servisu i ustanovili smo da mi je jedna dizna otisla potpuno a druga podosta, ostale dve su OK. Zbog te jedne mi motor navodno trese i gusi se pri malom gasu (znaci tu do 2000 obr/m). E sada, kada je okacio komp i usao u neki deo gde se lepo vide 4 dizne koliko se koja otvara...jedna je u crvenom pri malom gasu a ova druga skoro u crvenom. Kada se da veci gas obe se malo srede. Majstor je preporucio reparaciju sve cetri dizne a kaze da je reparacija jedne 100E. Ponudio mi je da ih skine i posalje na reparaciju i posle ugradi za nekih 3000 dinara a preporucuje slanje sve 4 sa tim da se dve repariraju a ostale dve ociste u kadi.
Jel ovo OK i da li se preporucuje uopste reparacija dizni ili da nadjem na nekom auto-otpadu druge (koje ce opet biti macka u dzaku). Takodje kaze da bi ovo trebalo odraditi sto pre jer se ovako u****va suvise dizela u culindar, stvaraju risevi, opterecuje klip...
P.S. Koliko bi se kretale nove dizne da se nadju?
Jel ovo OK i da li se preporucuje uopste reparacija dizni ili da nadjem na nekom auto-otpadu druge (koje ce opet biti macka u dzaku). Takodje kaze da bi ovo trebalo odraditi sto pre jer se ovako u****va suvise dizela u culindar, stvaraju risevi, opterecuje klip...
P.S. Koliko bi se kretale nove dizne da se nadju?
Comment