Da li neko zna zbog čega je moj voljeni francuz počeo da klikće, ali sporadično kada je na leru, mada se to verovatno dešava i u vožnji, ali se tada ne čuje od uobičajenih bučnost. Kao da mi je auto postao bučniji.
Neko kaže gorivo loše, pa ne možemo baš sve pripisati lošem gorivu, možda više i nije tako loše.
Opet neko za bučniji rad pripisuje sklop izduva, kažu da je na LAGUNI dobar auspuh ali spojevi klimaju ???
Takodje mi se dešava da zimi poveća za litru potrošnju.
Pazi sad! Zagrejan auto put i za litar više, a kada dodju više temp potrošnja se smanji. Da li je normalno ?
Inače auto troši samo gorivo još ne ulje i vodu...
Još jedno pitanjce:
Da li se neko bavio potrošnjom u zavisnosti od širine gume?
Kod mene je 225/45/17. Da li ona više troši od 205 i slično?
Auto put 140 km/h 5,8-5,9. provereno do Grčke i nazad zimi 6,8-7,0.
Pročitao sam da nekome troši toliko sa 160/h ali da li kod njega (ima 120 hp i 225 guma) možda ima veze?
I da, želeo bih da kupim novu LAGUNU ali sam nesiguran, da ne bude ono prvi se mačići u vodu bacaju. Da li neko zna testove sa manama NOVE LAGUNE, to je važnije od hvaljenja?
TO JE TO HVALA!!!
Neko kaže gorivo loše, pa ne možemo baš sve pripisati lošem gorivu, možda više i nije tako loše.
Opet neko za bučniji rad pripisuje sklop izduva, kažu da je na LAGUNI dobar auspuh ali spojevi klimaju ???
Takodje mi se dešava da zimi poveća za litru potrošnju.
Pazi sad! Zagrejan auto put i za litar više, a kada dodju više temp potrošnja se smanji. Da li je normalno ?
Inače auto troši samo gorivo još ne ulje i vodu...
Još jedno pitanjce:
Da li se neko bavio potrošnjom u zavisnosti od širine gume?
Kod mene je 225/45/17. Da li ona više troši od 205 i slično?
Auto put 140 km/h 5,8-5,9. provereno do Grčke i nazad zimi 6,8-7,0.
Pročitao sam da nekome troši toliko sa 160/h ali da li kod njega (ima 120 hp i 225 guma) možda ima veze?
I da, želeo bih da kupim novu LAGUNU ali sam nesiguran, da ne bude ono prvi se mačići u vodu bacaju. Da li neko zna testove sa manama NOVE LAGUNE, to je važnije od hvaljenja?
TO JE TO HVALA!!!
Comment