eee, treba mi pomoc...
nisam hteo da otvaram novu temu...
preee nekih nedelju dana me jedna glupaca udari novom C klasom, pravo po tocku i pukne mi ratkapna.... i sad ne mogu nigde da nadjem... pa, ako neko negde naleti nek mi javi, molim vas...
ma skroz pukla, raspala se na x delica...
glupaca kako me udarila spicem branika u tocak polomila sponu i amortizer, al nije iskrivila felnu... i malo ostetila krilo, to ide na sredjivanje posle registracije...
Na temu zamajca, sve je to lepo sto hocete da ustedite i stavite obican, ali mi ne ide u glavu sto neko zaista i dalje misli da fabrike ugradjuju nepotrebne delove.
Poenta duplog zamajca je, pre svega, da amortizuje vibracije motora, kojih na HDI-ju ima podosta, i nimalo ne prijaju menjacu.
Prema tome, obican zamajac na motoru/menjacu predvidjenom za zamajac duple mase pre ili kasnije prouzrokuje probleme sa lezajevima na menjacu.
The difference between men and boys is the price of their toys
206, ja sam samo preneo ono sto mi je jedan mehanicar rekao. Na zalost to je malo stariji covek, koji ne koristi internet, tako da tesko mogu da ga nateram da objasni sta i kako.
1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
zamajac je sredjen odavno, sve je ok na njegovom autu... a i on planira da ga proda krajem gone, tako da ga zabole...
a moj je drugi auto od kad je promenjen ceo komplet...
Comment