Šrafciger u šake pa da se pale te cigare sa Stilom.
Stilo Sijalica na Upaljacu
Collapse
X
-
upravu si citao sam u 5 ili 6 brzini.princip bi trebao da je isti u obe varijante,svetlo upaljaca osvetljava i pikslu.mozda glup predlog ali mozes li da okrenes ulozak piksle da staklance bude do upaljaca.nemogu sad da se setim nema sportinga bas puno
Comment
-
-
na koliko V radi ta sijalica za upaljač? Juče menjao sijalicu za tablicu i u štop svetlu pa reko to da odradim ali cvrc. Uzeo drugu sijalicu i neće da svetli (toliko sam se ********o da sam ispraznio akumulator pa ga startovao na starter i okrenuo + i -, sad mi ne radi radio i sat u kabini, nadam se da sam sjebao samo osigurač), merio sam napon i pokazuje mi 0.08 V. Čudno. Tu je i bila neka žičica koja je bila u prekidu...otkud ona tu? mislim da je to slučajno tu upalo...ili grešim?
Comment
-
-
uzmes sijalicu, i prikacis je direktno na akumulator sa dve žičice, ako svetli, onda je na 12V, a ako explodira onda je na manje
Šalu na stranu, trebalo bi da je na 12V. Ne verujem da radi na manje. Moguce da imas negde kratak spoj pa ti je zbog toga riknuo osigurac i meris samo 0.08V. Siguran sam da nemas toliko precizan instrument da moze da izmeri na drugu decimalu tacno... To je nula...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Ova oznaka 12/30w3u oznacava sledece:
12V, 30mA, a ovo 3u nemam pojma
@oktopod
Moras prvo da iščupaš unutračnji deo upaljača, tj. metalni deo. Trebalo bi da ima dovoljnu dužinu kabla da može da se izvuče malo. Pa tek onda ide napolje spoljni prsten. Barem je tako na Stilu...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Ima dve male žabice sa unutrasnje strane tog metalnog dela, ali ja sam bez većih problema uspeo da iščupam prvo metalni deo, pa tek onda uspeo prsten da izvadim iz ležišta. Pošto cu danas da nameštam novu sijaličicu, setiću se valjda i da slikam...Stilo 1.9JTD 16v 140KS
Comment
-
-
Originally posted by BaneTto me i buni jer upaljač radi... a sijalica "kupi" struju sa upaljača.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Re: Stilo Sijalica na Upaljacu
nisam zaboravio osvetljenje piksle za sportinga i evo slike.ni ovaj nije imao ali u zaokruzenom delu se ubacuje sijalica sa fasungom odozdole.fasung i sijalica su iste kao za osvetljenje ventilacije(mislim da i punto 1 nosi isto)pa ako nabavis vezes na osvetljenje upaljaca i resen mrak u piksli
Comment
-
Comment