Originally posted by wlad
lampice na puntu 1.9 JTD
Collapse
X
-
ma Pera je ok lik, samo...nikad se ne zna.
chikavili, probao je resetovanje i nista, ali kaze da je nesto na tabli prelemljeno, sto rece oktopod, te sumnja da je tabla od benzinca, pa mi zato ne pali lampicu grejaca. nego, reci ti meni, rezerva(lampica)mi se pali kad mi je kazaljka tik ispod cetrvrtine,mislim na gorivo. jel kod tebe tako, ili...mislim, mozda i to ne radi kako treba. i da li tvom autu treba dosta da pocne da greje? a ono sto si menjao tablu, kako se gledala temperatura na onoj koja ti je bila, cisto me zanima. da li je moguce da su napravili tablu bez tog pokazivaca?
Comment
-
-
Tabla koja je originalno bila na mom puntu nije uopste imala pokazivac temperature, vec samo lampicu za pregrevanje (kad je vidis vec je kasno). Moguce da ti je stavljena tabla od benzinca.
Inace, meni se rezerva pali dosta ispod cetvrtina. Negde otprilike oko poslednje osmine.
Sto se grejanja tice, ne znam sta znaci da mu treba dosta da pocne da greje. Sta znam, nisam stopovao, treba mu par minuta (do 5) sigurno, zavisi koliko je hladno.
Comment
-
-
ma meni grejanje krene, i to pomalo, tek posle 10-15 min. a radnu temperaturu skoro nikad ne dostigne, mislim na kazaljci, uvek je negde na 1/3, osim ako nije toplo i kad se vozim duze od pola sata. onda dodje do pola. kad se zagreje super greje, ali mu trebaaaaa. sta bi to moglo da bude. ne prebacujem na grejanje cim krenem nego tek posle nekog vremena(tako sam procitao negde na forumu da treba), pa mi cudno. a sto se tice corbe, malopre sam nasuo 44 l, a kazaljka je pokazivala tri crte iznad nule. znaci imao sam oko 5 l, a gorela je lampica bar pre 20 km ako ne i vise. za sad mi se cini da trosi oko 8 l po gradu prilicno ekonomicne voznje na malim obrtajima, ali to cu sad pouzdano da utvrdim, jer je rezervoar pun. i opet nije zakucala kazaljka gore, nego je par crta ispod max. eto.
Comment
-
Comment