Re: home made grejaci retrovizora - moguce ili ne?
Hvala prijatelji, vratili ste mi veru u opstu ljudsku dobrotu, sve mise vise i vise svidja ovaj forum, za sada samo mi se dobre stvari desavaju ovde.
Jos jednom hvala i vidimo se na preuzimanju grejaca.
Nesto sam cackao oko kola juce pa me nije mrzelo da rasklopim citaj razvalim retrovizro da vidim te male ljude sto pomereju ogledalo unutra i onda sam dosao do tuznog saznanja da , osim sto nema ljudica, meni je staklo u nekoj plasticnoj kadici tj omotacu i pozadi ima zalepljen neki papir ili sta vec ali je uglavnom zatvoreno u tu plastiku.
E sad da li se ovaj grejac mora zalepiti bas na staklo ili moze i negde drugo a da ima funkciju. Nesto mi knap ono ogledalo u plastici pa nebih bas da razvalim sve zbog grejaca.
I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...
i pozadi ima zalepljen neki papir ...
, a taj papir je u stvari grejac samo nisi znao da postoji
Ako je ta plastika dovoljno tanka, ja bih je isekao nozem ili skalpelom u obliku pravougaonika, malo ispod ivice ogledala. Ostace ti ogledalo oiviceno plastikom.
Inace posiljka jos nije stigla. Sreca sto nije u pitanju neki lek...
Originally posted by Valent Vudriga
ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.
I ja bi isekao tvoju plastiku (to je ono narodno ne boli kad je po tudjim ledjima )
Nism slikao a hocu pa ces da vidis kako je zaguljeno.Ali bas me briga kad vec miam taj papir
Skinucu ih pa odneti kuci polako i natenane a u to ce i prolece pa ih necu probati do sledece godine.
Stiglo mi papirce da imam nesto u posti pa cu sutra to podignem.
U nedelju cu biti oko 18-18.30 na parkingu ispred interkontinetala na meet-u sa mazdasima pa ko moze neka dodje tada ko ne dogovoricemo se ya neki termin od ponedlejka , ja sam na nbgd.
i ponesite suske nema veresije
Comment