home made grejaci retrovizora - moguce ili ne?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RedboX
    CBC Senator XXL
    • 28.11.2006
    • 1537
    • Novi Beograd

Re: home made grejaci retrovizora - moguce ili ne?

cek malo , koji je auto u pitanju ?

ako je mazda onda ima smisla mada vidis nije mi palo napamet da ga drzim na radijatoru
    I don't care if there are no user serviceable parts inside... I'm going in...

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

auto je u potpisu, al' mislim da su mahom ogledala oblozena plastikom. Plastiku sam odvojio vrhom noza sa bocne strane i duvao fenom. Istovremeno sam uvijao noz i pod rukom se oseca kako lepak popusta. Na kraju dobijes ogledalo, koje ima sloj nekog lepka. Na to sam zalepio grejac. Plastika je vec imala rupu 1x2 cm (pretpostavljam da je bas za tu namenu), malo sam je skalpelom rasirio. Na ogledalo sam po ivici razmazao silikon i vratio plastiku, pritisnuo 1/2 sata (expres loncem punim vode ) i sve vratio na mesto.

Idem na posao od 13h, a ako je kolega poneo blutut, s posla cu da postujem slike.

p.s.

Nema smisla sto se ne javljaju oni koji su se predomislili u vezi grejaca. Ja bih na tvom mesti dao neki rok, a posle toga bi ih poslao MENI, ja znam sta cu s njima.

Ispada da si ti pazario svoje grejace po super ceni !!! Predlazem da hitno prodas jedan par za 40 eur @stefanves-u da se izvadis
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• RedboX
        CBC Senator XXL
        • 28.11.2006
        • 1537
        • Novi Beograd

ajde isprobacu i ja preko vikenda i kod mene ima neka rupica a vidis nisam razmisljao da je lepljeno lepkom sto je logicno.

Ovim ce da raste kamata na lezarinu pa nek se zezaju a mnogo je 40 eura kume dao bi ja za 20

Comment

• JAPANX
          CBC Senator XXL
          • 10.08.2006
          • 2159
          • Beograd

sutra cu izmeriti moje retrovizore pa ako pasuje dimenzija, kupio bih te lagerovane...

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

Ova 2 parceta zice sam zalemio na buksne grejaca, za slucaj da moja zena ponovo ocese krushku u dvoristu, ili komsijin kombi. U oba slucaja je uspela da otkine retrovizor sa zgloba i da ga zalepi za staklo. Na ovaj nacin ce buksne samo da se izvuku, posle mogu da vratim retrovizor u pocetni polozaj.

Oko folije, na plastiku sam naneo malo silikona i to ce u stvari da drzi ogledalo da ne ispadne.

U nedostatku vremena, samo su stavljeni gde treba. Sutra ce biti elektricno povezani, a testiranje je u nedelju na Staroj planini.

Comment

• RedboX
              CBC Senator XXL
              • 28.11.2006
              • 1537
              • Novi Beograd

nesto nije u redu sa slikama jer meni ne otvara veliku sliku kad kliknem na ovu malu

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Nije ti u redu racunar...

Ajde ne nalazi mi manu, pa to je slikano telefonom, dobro je sto se bilo sta vidi !

Razgrej fenom i polako odvajaj plastiku od ogledala. Ja sam do radio vrhom noza. Na kraju samo napravis sendvich od grejaca i to je to. Ta plastika je veoma tanka. Tu gde treba da prodju kontakti grejaca samo pritisnes skalpelom i iseces rupu u obliku kvadrata. Naravno, seces pre nego sto stavis grejace. Mada ti imas i rezervne, pa mozes sebi i gresku da priustis.
                Padalo mi na pamet da kupim druga iskrojena ogledalca, pa da ih samo zalepim preko postojecih, pa izmedju opet grejac...moze i to neko da proba.

Veci je problem da se skine ogledalo sa retrovizora, treba nategnuti a da se ne polomi.

Ma super je to stvar ! Posto imam neki oblik reume u desnom kolenu, nosim se mislju da ubacim jedan u ski pantalone. Samo ne znam cime da ga napajam . Mozda da napunim dzepove baterijama...

Comment

• RedboX
                  CBC Senator XXL
                  • 28.11.2006
                  • 1537
                  • Novi Beograd

Molim forumase koji su se javili za grejace da ih preuzmu do sledece srede jer nebih da mi se povlace po kolima a ako neko nece neka se javi jer ima puno ljudi koji bi ih uzeli.
                  Posle srede ko se ne javi ostace bez grejaca.

Comment

• stefanves
                    CBC Senator XXL
                    • 10.12.2006
                    • 1351
                    • BG

E Deki Deki...uplasime, a taman sam se nameracio da kupim to dobrom prijatelju.

Reci mi Deki, kako da znam koje dimenzije mi trebaju? Sta da trazim od priajtelja? Dimeniziju retrovizor? U pitanju je Fica ( stari ), ako ti nesto znaci, zbilja bih voleo da ga iznenadim.

Takodje, bih kasnije uzeo i za sebe 2 komada. Ali opet ostaje problem sa dimenzijam, moram da premerim moje retrovizore, pa cu javiti.

Ako neko zna sta bi islo na Ficu, odnosno koje su dimenzije retrovizora, bilo bi lepo da poedli sa nama.
                    Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                    Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• RedboX
                      CBC Senator XXL
                      • 28.11.2006
                      • 1537
                      • Novi Beograd

Pa ne trazis za ferari, metar u sake pa prosetaj parkinzima i premeri.Ovaj najmanji sigurno pasuje na bilo sta vece od bicikla

Comment

• alexa05
                        CBC Senator XXL
                        • 23.07.2006
                        • 1769
                        • Smederevo
                        • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Zainteresovan sam za visak od jednog para. Naravno ako preostane. Pozdrav!

PS Onda jos ostaje da kad skoknem do NI Deki odradi ugradnju.
                        EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• RedboX
                          CBC Senator XXL
                          • 28.11.2006
                          • 1537
                          • Novi Beograd

Ko je zainteresovan imam jos 4 komada kracih grejaca 105x80 cena 100 din po komadu naravno idu u paru.
                          Prednost ko dolazi na Novi Beograd mryi me da se smaram sa slanjem postom.

Comment

• zux
                            CBC Senator XXL
                            • 10.05.2005
                            • 773
                            • Beograd-Filmski grad

ako ima viska, onda moze za mene 1 par (2 komada)
                            samo reci koji dan i kada ti odgovara pa da se nadjemo na NBG-u

Comment

• RedboX
                              CBC Senator XXL
                              • 28.11.2006
                              • 1537
                              • Novi Beograd

Ja sam svaki dan na NBGD tamo i radim (kod idea extra i rodic hipermarketa) i odgovara mi izmedju 12-14h ili posle 16.30h

Comment

• zux
                                CBC Senator XXL
                                • 10.05.2005
                                • 773
                                • Beograd-Filmski grad

OK
                                99% cu vec sutra uspeti da natrcim do tebe
                                imas PM

Comment

Working...
                                X