Golf II nema prekidac u gepeku, izvedi slican prekidac kao sto imas montiran u haubi.
Excalibur alarm
Collapse
X
-
-
To Djukic:
Golf ima prekidac sto pali svetlo u kabini iz gepeka,i nalazi se na onim policama sa strane (leva polica).
A pre ovog alarma sam imao Wheels 1000,bas si mi ti Djukicu pomogao kad sam sj*** neke funkcije,i kada sam imao taj alarm-cim otvorim gepek alarm se oglasavao.Znaci radilo je sve...
@ Neman:
Naravno da imam
Evo tog topica:
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... ght=#58122
Comment
-
-
Pardon,vrata od gepeka su palila svetlo u kabini kada je bio instaliran Wheels alarm,sada pale samo lampu u gepeku....
Dakle alarm ne reaguje zato sto fizicki i nije povezan sa ovim zadnjim vratima...
Ima li ko ideju kako da povezem svetlo u gepeku sa svetlom u kabini,dakle da se pale istovremeno?
Comment
-
-
EXALIBUR alarm
Znaci prethodni vlasnik je to ugradio ali se pali na svaku jacu buku pa da mi nebi budio celu zgradu znam da nekako moze da se smanji osetljivost!
Zalim ali nisam znao gde tacno da postavim ovo pa ako mu ovde nije mesta neka ga moderator premesti
Comment
-
-
Pa imas negde ispod instrument table shock senzor,koji ima stelovanje dve zone.Znaci uzmes odvijac iliti srafciger i okrenes suprotno kazaljki na satu i prvu i drugu zonu osetljivosti.
Taj shcok senzor izgleda kao kutija cigareta,malo se pomuci dok ga pronadjes i onda steluj
Comment
-
-
Mala pomoc: Sok senzor je cvrsto vezan za nepokretni deo najcesce prednje konzole. Na sebi ima dve led diode crvenu i zelenu. Inace taj alarm ima dve vrste osetljivosti prva je ono pip pip pip kratko a druga je urlanje sirene...
Comment
-
-
pomoc oko alrama
caos
Imam jedan problem pa rako da pitam nekog ako moze da mi pomogne, problem je sledeci:
Drug mi poklanja alarm ali nema semu za povezivanje,pa me interesuje dali neko mozda ima seme za povezivanje alarma inace alram je eskaliburm oznaka koja se nalazi na njemu je "EG-1400 ATV" mozeli neko da mi pomogne?
Comment
-
-
na zalost nesto kod mene nece da felcera a imas seme na
tu imaju sve seme, ali kao sto rekoh kod mene nesto nece da otvori sada pa da ti okacim sliku
Comment
-
-
Ako imas recimo 3 dzeka ti napisi boje zica na dzekovima, nije bitan redosled dzekova. Hocu reci, od prilike ovako:
Prvi dzek:
-crvena
-plava
-narandzasta
Drugi dzek:
-braon
-crvena
-zuta
i tako za svaki dzek koji ima na glavnoj "kutijici"
Trebalo bi da ima dva veca dzeka i jedan mali...
Comment
-
-
evo redosled zica koje si trazio,ovo sam zapisao sa mesta gde ti dzekovi ulaze i poklapaju se booje zice sa onim sto psie samo je potrebno napraviti semu ili mi obijasniti kako da to povezem!!!evo kako idu zice:
1. DZEK(VECI):
ovako pise na toj kutiji:
1.ZELENA=(DOOR-)
2.PLAVA=(TRIGGER-)
3.BRAON=(SIRENA/HORN-)
4.BELA=(LIGHTS+) na nju ide osigurac
5.BELA/CRNA=(LIGHTS I/0)
6.BELA/CRNA=(LIGHTS I/0) na nju ide osigurac
2.DZEK(MANJI):
1.NARANDZASTA=(STARTER-)
2.ZUTA=(ACC.12V)
3.CRNA=(GROUND)
4.CRVENA=(+12V)
IZMEDJU NJIH IZ KUTIJE IZLAZI POSEBNO CRNA(ja mislim da je to antena)
pored toga ima:
-relej koji treba da se poveze sa ovom kutijom
-sok senzor koji je povezen sa kutijom
-restart dugme znam gde ide
-lmpica za alarm znam gde ide
-svirena treba je povezati sa kutijom
nadam se da sa m ti to lepo napisao i de ces moci da mi obijasnis kako da ga povezem ili da das neku semu od tog alarma ili iz tvoje glave,
unapred ti hvala!!!!
Comment
-
-
Evo ovako:
1. DZEK(VECI):
1.ZELENA=(DOOR-) Ovu zicu povezes na prekidac (taster) na SVIM vratima auta. To je onaj mali taster u stubu vrata koji ti pali svetlo u kabini kad se vrata otvore. On treba ovu zicu da baci na masu kad se bilo koja vrata otvore.
2.PLAVA=(TRIGGER-) Isto kao i prethodna zica, samo se vezuje na haubu. Na vezni lim se ispod haube postavi prekidac koji ovu plavu zicu spaja na masu kad se hauba otvori.
3.BRAON=(SIRENA/HORN-) Sireni od alarma daj direktan plus (+12V) a ovu zicu joj vezi tamo gde se ona kaci na masu. Hocu reci, kad se alarm aktivira, preko ove zice sirena dobija masu.
4.BELA=(LIGHTS+) Slobodno je ostavi nepovezanu (izoluj!!!)
5.BELA/CRNA=(LIGHTS I/0) Povezi na levi migavac
6.BELA/CRNA=(LIGHTS I/0) Povezi na desni migavac
2.DZEK(MANJI):
1.NARANDZASTA=(STARTER-) Ova zica spaja onaj rele koji si spominjao na masu. Evo slike kako se vezuje:
http://i303.photobucket.com/albums/nn12 ... ed-1-1.jpg
2.ZUTA=(ACC.12V) Povezi na +12V, ali na ACC, sa kontakt brave (posle kontakt brave). Znaci alarm treba preko ove zice da dobije 12V kad das kontakt.
3.CRNA=(GROUND) Povezi direktno na masu
4.CRVENA=(+12V) Povezi direktno na +12V, ali nikako na bilo koji plus, sa nekog osiguraca, vec ispred kutije sa osiguracima.
Javi kad odradis ili ako bude nekih problema.
Comment
-
Comment