Da li ti se pali probna lampa kad dodiruješ kontakte ili samo otključa/zaključa?
Centralna brava - ugradnja, iskustva, odrzavanje, problemi
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Moze pomoc,imam na jugu ugradjen alarm neki kineski,koji kad su mi otkljucana kola,kad god zatvorim vrata on zapisti 3 puta,bas smeta,kad cesto izlazis i ulazis iz nekog razloga u kola,jel postoji neki nacin da se ta opcija iskljuci,u pitanju je neki rocky auto alarm,ima ga na oglasima po internetu,unapred hvala
Comment
-
-
Kupih novu jedinicu pa ako moze pomoc. Dakle 12V mi je na kontaktima otkljuc/zaljkuc.. a probna lampa kad se stavi izmedju kontakata i mase aktivira se brava. Evo seme nove jedinice. Hvala ti ko bratu..
Sent from my SM-N910C using TapatalkSUBARU Forester XT, Legacy SUBARU Forester Sturbo TOYOTA Celica 4WDTurbo, Celica STi
http://www.bud3.net/2011/08/white-lily-toyota-celica-awd-turbo/
Comment
-
-
Pozdrav,imam problem sa centralnim zakljucavanjemna golfu 4 2000 godiste,3 vrata,kada pokusam da zakljucam preko daljinca,zakljuca vozacevu stranu i gepek,a suvozaceva ostanu otkljucana,a kada kljucem zakljucam na suvozacevoj strani,zakljuca sve kako treba,kada pokusam kljucem da zakljucam na vozacevoj strani,onda zakljuca samo vozaceva vrata...
Nadam se da sam iole objasnio problem... Ako neko ima bilo kakvo resenje,dobro bi mi doslo...
Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Comment
-
Comment