Koji HID kit (xenone) uzeti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Re: Koji HID kit (xenone) uzeti?

Ili sačekam novi zakon o zaštiti potrošača pa im uzmem lepe pare, i ako bi mogao i sada.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Ljubo
      CBC Senator
      • 18.10.2005
      • 278
      • Kraljevo

Originally posted by toni77
      ivane nista se ne busi tu dolaze xsenon sijelice koje tebi odgovaraju to mogu da budu H7 ili H1 a ugradnja traje neki sat vremena da bi to lijepo upakovao sto se tice 6000 ili 8000 nije velika razlika ne skidaju se farovi samo proveri prije kupovine koje su ti sijelice da bi znao koje da kupis xsenon sto se tice philips sigurno jesu jer moze da se proveri da i oni proizvode a ima i kineski koji na njemu pise pilihs
      svojevremeno sam malo istrazivao ovu tematiku a i dalje me kinezi bombarduju sa ponudama za hid-ove, tako da sam malo upucen.

philips ne proizvodi HID kit, to je jedino 100% tacno.

zilion puta je i na ovom forumu receno da ugradnja ovih kitova nije legalna u uredjenim zemljama, samim tim ni philips ne bi nesto proizvodio sto nije legalno, zar ne?

ono sto kinezi proizvode u boljem ili losijem kvalitetu, a nosi neku oznaku philips, je ustvari znak da oni koriste neki Philipsov patent u proizvodnji samo sijalice; znaci cak ni sijalica nije proizvedena u philipsu...

sto naravno ne znaci ni da je dobrog ni loseg kvaliteta sam taj HID.
      prica kod kineza je da imaju od par do desetak razlicitih kutija pakovanja, pa mozes sam da izaberes u koju ce da zapakuju.

Comment

• 4play
        CBC Član
        • 22.10.2009
        • 25
        • Belgrade

uzmi dsp 50w i neces imati problema, extra su kvalitetni i imaju 2 god garancije, najvise na trzistu

Comment

• modesti
          CBC Senator
          • 26.08.2009
          • 239
          • novi sad
          • laguna 1.9dci, 120ks, 2002.

Stavi Kaixen xenone, nema boljih veruj mi, ja sam ih naknadno ugradio u Lagunu 2002 i prezadovoljan sam. 6500K cristal purple, cena bila 200 evrica pre godinu dana kod Belanovica u NS-u sa godinu dana garancijom, a prethodno 6000 K cristal white naknadno ugrađeni u C5 2005.
          It's much easier not to get to trouble, then get out of trouble!

Comment

Working...
          X