pomoc oko vezivanje cb
Collapse
X
-
Re: pomoc oko vezivanje cb
Na mojem aveo 1.2S postoji c/b sa kod kljucem na vozacevim vratima. Odavno sam kupio c/b sa daljinskim i motor za vozaceva vrata, na kojima nije ugradjen. Prtljaznik se otvara manuelno - rucica pored sedista vozaca, ili kljucem. Da li treba i kako zameniti centralu? Imam montaznu shemu. Da li ce biti potrebno promeniti mesto centrale zbog antene za daljinac? Ima li neko iskustva sa chevijevim (daewo) vozilima?
Vozilo ima ugradjenu fabricku blokadu motora, a kupio sam c/b sa alarmom. Ugradnja alarma nije problem, a pitanje je, da li cu imati problema sa blokadom motora.
-
-
Za pomenuti "Enforcer" Ti treba sklop od dva releja - tzv. "locker". Signale iz alarma šalješ u taj sklop, a on pokreće motoriće od cen. brave.
U "Aveo-va" vozačeva vrata treba ugraditi motorić i povezati sa alarmom tako da kod uključenja zaključa vrata. Ako imaš problem sa blokadom, ostavi, nemoj je povezivati, neka to uradi stručno lice.
Pozdrav svima!
BP
Comment
-
-
Originally posted by Boki ArU "Aveo-va" vozačeva vrata treba ugraditi motorić i povezati sa alarmom tako da kod uključenja zaključa vrata. Ako imaš problem sa blokadom, ostavi, nemoj je povezivati, neka to uradi stručno lice.
Comment
-
-
Ne treba da menjaš ništa. Kad ugradiš alarm on će da "potera" motorić koji ugradiš u vozačeva vrata. Dalje će da radi sve isto kao da si zaključao ručno, ključem. Dakle, ako si vičan, možeš da vezuješ sve osim blokade.
Poz
BP
Comment
-
-
Evo uredjaja, koji sam kupio na Najlon pijaci u NS. Alarm i motorce 30 evra.
Da li samo montirati motorce na vozaceva vrata i povezati sa alarmom? Jos nisam skidao tapacir vrata da vidim kako je povezana brava sa centralom. Nemam vremena, ni alata, a bez alata ... zna se!
Bice posla za nekog majstora u Beogradu.
Slikano mobilnim, pa je kvalitet los!
Comment
-
-
Originally posted by goran1981Da li taj sistem ima neku centralnu jedinicu na koju bi se mogla povezati centrala sa daljincem
Comment
-
-
Ok. Nego neke centrale imaju na semi prikazano povezivanje i na centralne brave koje rade na vakum trebalo bi da moze bez tog dodatnog motorica samo neznam na koju foru funkcionise centralna na vakum da li ona ima neku svoju centralu i kakav konkretno signal dobija
Comment
-
Comment