ma ako moze ovaj da se napravi, sto da ne.za male parice.
sta da se foliramo jel da.
sad sam gledao,jesu jeftiniji nego sto sam mislio ,ali nisam video ni jedan ispod 60 evra?!
imao sam u proslom autu cd/mp3 ,ali ja samo radio slusam
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
60e su marke....Clarion,Pioneer,Sony,JVC.....ostali su dosta jeftiniji.....a i OE radio za njega je verovatno oko 1000rsd na buvljaku......kad se setim koliko sam ih bacio..
mislis da ima za 1000 ili 2000 Onaj radio-kasetofon od punta sto se uklapa u masku ,taj je valjda OEM ?
pa taj mi treba ! em se najbolje uklapa,em nece niko da obija da krade da mi rastri brave i stakla zbog gluposti,em ne mora da skidam plocicu da se zezam non-stop.
znaci u subotu pravac bubanj potok. ili ako neko ima takav?
ili elektricar da popravi ovaj
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Dalje je posao servisa! Moguće je, da se radi o banalnom kvaru, kao prestanak rada oscilatora kontrolisanog kristalom, a time i neispravan rad RDS dekodera. Mogao bi naponski proveriti po shemi tjuner i dekoder, ali za utvrđivanje kvara potreban je osciloskop, jer naponi mogu biti korektni, ali VF signal nije. Uređaj je visokog stepena integracije, pa ga u slučaju neispravnosti IC kola tjunera, ili dekodera, niko ne popravlja.
Tesko ces popraviti tjuner,jedini lek je zamena kompletnog tjunera,a da bi to uspeo moras da potrazis neki rashodovan pa da sa njega prebacis tjuner modul.Prosetaj malo po servisima ili do bubanj potoka...
Posalji ga Franji, da mu on prekrati muke plamenobacacem.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment