Nepoznat alarmni uređaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Hvala Ćomi.

Probao sam to još tada, kad je bilo aktuelno. Uzeo daljinski od neke cen. brave - jok. Probao od Red Scorpia - jok, ništa se nije dogodilo.

Ceniš da je procedura prijave tačna? Očekivano je bilo da LED trepne ili se javi sirena i sl. - ništa.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Softverski određuju kakav će biti postupak za prijavljivanje, izgleda u svakoj kineskoj fabrici drugačije. Evo još jednog
      Discover hacks, tips and tricks to help you solve any problem in your home, repurpose used items and more.

Kakogod, svugde spominju potvrdu prihvatanja koda, a ti je nisi imao. Znam za neke daljince od garažnih vrata da hoće da stradaju ne samo od pada, nego i da ih ubije mobilni koji zvoni pored njega, (Horman). Da suziš malo pretragu za proizvođačem sa kombinacijom od oznake procesora i ploče u toj centrali ? Malo nisam potpuno shvatio priču, jedan si uređaj rešio, a ovaj ti je od ranije nešto ?
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Hvala Ćomi.

Dobri si shvatio. Jedan je rešen, a ovaj drugi ne.

Comment

Working...
        X