Nepoznat alarmni uređaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Hvala Ćomi.

Probao sam to još tada, kad je bilo aktuelno. Uzeo daljinski od neke cen. brave - jok. Probao od Red Scorpia - jok, ništa se nije dogodilo.

Ceniš da je procedura prijave tačna? Očekivano je bilo da LED trepne ili se javi sirena i sl. - ništa.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Softverski određuju kakav će biti postupak za prijavljivanje, izgleda u svakoj kineskoj fabrici drugačije. Evo još jednog

Kakogod, svugde spominju potvrdu prihvatanja koda, a ti je nisi imao. Znam za neke daljince od garažnih vrata da hoće da stradaju ne samo od pada, nego i da ih ubije mobilni koji zvoni pored njega, (Horman). Da suziš malo pretragu za proizvođačem sa kombinacijom od oznake procesora i ploče u toj centrali ? Malo nisam potpuno shvatio priču, jedan si uređaj rešio, a ovaj ti je od ranije nešto ?
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Boki Ar
        CBC Senator XXL
        • 11.11.2004
        • 2827
        • Aranđelovac
        • Vektra

Hvala Ćomi.

Dobri si shvatio. Jedan je rešen, a ovaj drugi ne.

Comment

Working...
        X