Xenon aftermarket balast i sijalica AC vs DC?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bingodalton
    CBC Senator XXL
    • 12.11.2012
    • 316
    • Novi Sad
    • GP 1.9 JTDM Sporting

Pa Stefan vec ima HID Kit pa ga niko ne cima na tehnickom pregledu, a i za njega su obavezne prskalice i automatsko nivelisanje koliko sam ja upucen. Nebitno da li je projektor ili nije.

E sad bi on da ubaci drugi projektor pa da mu to radi i za dugo svetlo. Ako si pedantan mozes ti to spakovati da veoma lepo izgleda, a na tehnickom pregledu mogu samo da citaju oznake sa originalnog fara automobila i da gledaju, sem ako bas nece da otvaraju, a ne verujem da smo dotle stigli.

Pa meni na tehnickom vide da su ksenoni u pitanju i nista ne kazu, provere kako bacaju, da li zaslepljuju i to je to. A i ko da je to problem, izvadis ksenone, stavis halogene, pa vratis posle toga.

Sto se tice Philipsa, zaista prave i HID Kit-ove na onom sajtu co.in, verujem da je kvalitet bolji, mada...nesto mislim da se sve to pravi u Kini.

Ja sam uvozio sa Taiwan-a, ko veli, kvalitet je bolji. Fabrika im je takodje u Kini ali kao imaju bolji proces provere kvaliteta, razne nagrade sa sajmova, certifikate,... Na kraju se ispostavi isti djavo kao Kineski, sao sto su skuplji, a i carina je valjda za robu sa Tajvana tada bila veca, pa em sto su u nabavci skuplji, em veci troskovi. Isto sranje drugo pakovanje sto bi rekli. Kina osvaja svet.

Comment

• Stefan90
      CBC Član
      • 13.11.2012
      • 90
      • Beograd
      • Audi TT mk1

Ma gde oni znaju, TT ima projektore i kad nema xenone tako da je far isti, na izgled a i ja sam po danu vozio sa maglenkama dok nisam imao sijalice za kratko i posto su maglenke u faru isto sa projektorima panduri ni ne kontaju misle da su dnevna

ja sam nabavio ove http://www.retrofitlab.com/product/19/0/h1-35-watt.html
      i to po nizoj ceni nego na sajtu skoro duplo

ako nekog zanima nasao sam da postji philips h1 xenon , neverovatno
      http://www.retrofitlab.com/product/22/0/h1-xb35.html

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

U posebnoj napomeni (extra note), upozorenje, da sijalica liči na philips sijalice i tako označena - nije proizvedena u philips-u. Ipak, radi se o kvalitetnoj sijalici.

Comment

• Stefan90
          CBC Član
          • 13.11.2012
          • 90
          • Beograd
          • Audi TT mk1

Evo sad sam video, da to pise ali deluje bas kvalitetno, mada i ona druga deluje ok onakvu sam uzeo, asd da li je ista ne znam ali je sa onim keramickim u sredini,nije lepljena kao predhodna koju sam uzeo i cim se ugrejala odlepila se

Comment

Working...
          X