Danas sam evo resio i svetlo tablice, u onom gumenom crevu pukla zica, kao da je neko isekao, ali sada je i to sredjeno
Teorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
pa kao sto rekoh hahhaa, eto i to rijeseno, dobro je da i mas zivaca da se bakces po ovom kijametu, ali svaka cast....
jesi sproveo novu zicu ili si nastavio staru, oce tu da pukne, kao sto sam ti ti rekao
ma moze i tako, ali ti preporucujem da cim malo otopli te sve zice zamijenis, jer ako je jedna pukla znaci da su i ostale pri kraju, jednostavno izgori izolacija od sunca, pogotovo ako ti je taman auto i prekidaju se veoma lako...
ako treba zica, imam kompletnu inztalaciju od golfa, pa cu ti dati sta ti treba kad se nadjemo jer su to ipak najkvalitetnije zice, ove buvljekuse izgore isto brzo...
ma ima da budzimooooo, samo da otopli
jes zakon, ali i tebi kao i meni na crnom prekinule zice .
hajde sad ovih dana posto vidim da je otoplilo, malo cu da rasturam moje ostatke od golfica, pa da se dogovorimo da svratis malo do Panceva, pa skidaj sta ti treba h, ionako pola stvari moram da pobacam, jer nemam gdje da ih drzim,tako da ......
za karb,,,, bice iza nedjelje, samo moras naci nekog ko zna da poveze ona crijeva po karbu, ja stvarno ne znam, samo dizele radim, pa da postavimo to da vidimo kao felcera....
ma sve se na ovom svijetu da popraviti
Povezacemo sami, to barem nije problem, ako nista drugo imamo karb na mojim kolima pusticu ti ja poruku tamo negde u petak- subotu da te podsetim za karb cisto da ne zaboravis
Dandy jos te nisam pitao jednu sitnicu, taj golf sa kojeg je skinut karb jel imao katalizator? ako je imao onda mi karb ne odgovara, i ako mozda znas od koliko je kilovata bio taj golf?
Comment