Ljudi, vozim Fiat stilo, kupe, 1.6 V, auto je radio normalno, dakle bez nekih problema, izbacivao je doduse onaj airg baig fail klasika, zbog suvozacevog senzora. Medjutim, onda je poceo da mi izbacuje alternator fail, loose conection, i da se trokira i gasi se, resetujem upalim ide i nista. E onda je poceo i u voznji izbaci onaj zuti trougao, pa izbaci alternator fail, loose conection, pa onda pobrljavi i doda i asr fail itd, i ugasi se u voznji. sacekam malo, izvadim kljuc, dam kontakt ponovo i pali i vozi. Proveravao sam akumulator puni skroz ok i na opterecenju sa svetlimka i ostalim, alternator je gledao elektricar, navodno nije primeti9o da mu fali nesto. Meni po svemu sto sam nacuo to lici da je ECU za repariranje, medjutim evo da vas pitam da li neko ima ideju sta bi moglo biti? I da li znate nekoga u NS i okolini ko bi potom, obzirom da smeramo na nesto konkretnije, bio i pouzdan majstor za takav kvar. Hvala unapred i svako dobro.
P.S Auto ide, fercera, dakle ok je, ali ima taj bag odnedavno i mestimicno, a iskreno jako je neprijatno kad se to desi u voznji, pa bi svakako da resim. Hvala
P.S Auto ide, fercera, dakle ok je, ali ima taj bag odnedavno i mestimicno, a iskreno jako je neprijatno kad se to desi u voznji, pa bi svakako da resim. Hvala
Comment