Pozdrav druze, procitah o tvom problemu a imao sam slicnih na Amerikancima sa automatskim menjacem. Probaj da rucicu menjaca stavis u polozaj N i pokusas startovanje ili kada je u polozaju P malo je prodrmaj da racunar vozila prepozna polozaj P zbog startovanja motora. Isti problem sam imao na vozilu Hamer H1, i uspelo je. Desava se i da kontakt brava ne dozvoli vadjenje kljuca iako je rucica u polozaju P ali racunar vozila to ne prepoznaje pa se mora prodrmati da posalje signal racunaru. Pozdrav.
Problem sa paljenjem
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zdravo svima, danas sam citav dan pokusavo sa paljenjem. Akumulator nije napunio sam ga i probo ali i dalje se cuje samo kako cakne anlaser i nista vise, posle sam udaro po citavom anlaseru i cacko kablove da vidim da ne gubi kontakt i nekoliko put je zaverglo i ugasio se posto se odavno nije palio. Pokuso sam ponovo i vise nije htio. Sve sam ponovio ali nije upali. Sad se i dalje cuje samo kako anlaser cakne. U cemu je problem ?
Comment
-
-
Najverovatnije automat na alaseru ne uključuje ili četkice na anlaseru blokiraju anleser. Probaj i ovo s ručicom menjača što je čovek napisao u posti iznad. Probaj ključem udariti po automatu ,a neka neko proba paliti.-Жиле-
Comment
-
Comment