Prije nekog vremena prestala mi je raditi centralna brava na Mondeu. Gledao sam po netu (našao sam slike da je iznad ECU ali nema je tu niti kod osiguraca u kabini) i nisam pronašao gdje se nalazi elektronika ili releji za centralnu. Samo da napomenem da je kod mene samo centalna bez alarma i daljinskog zakljucavanja.
Centralna brava Ford Mondeo MK1
Collapse
X
-
Ford Mondeo 1,8 16v benzinac g.p. 1996. Koliko sam mjerio na konektorim koji dolaze do motora na vratima ima napona ali mi se čini da je niži od 12V. U samom sklopu imaju dvije diode (ispravne) i motor koji pokreće mehanizam. Gledao sam i u vratima do vozač ima jedan relej ali je za podizače stakla.Originally posted by Franjo View PostKoje godište i tip? Proveriti, da li dolazi napon na bravicu vozačevih vrata. Moguć prekid u ožičenju, konektori, prekidač bravice, relej(i), osigurač, gubitak mase (-)...
Comment
-
-
-
Ako misliš na ovo pod "B" ja tog nemam, niti imam nekih dodatnih žica da idu oko ECU motora.Originally posted by vladaomega View Postnema posebnu elektroniku centralne brave vec GEM modul,general electric module koji se nalazi kod ecu motora na desnoj straini ispod kasete,crne boje plastika
Comment
-
Comment