ac klima i ventilacija pezo 307
Collapse
X
-
Kutija se zbog sijalica nikada nije menjala. Menjaj sijaliceSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
koliko se ja secam,imas iza kutije gde se kace sajle dve ili tri sijalice,tj,fasunga i njih vadis na okret.sijalice povadis iz fasunga i stavis nove i istom radnjom ih vratis.<br>menjao sam na dosta auta,moze biti i da sam u tvom slucaju pogresio.
Comment
-
-
ja sam na partneru morao sve da vadim jer sijalice nisu bile u tockicu vec sa strane, vidi mozda ti pomogne
da bi prisao do sijalica na konzoli za grejanje mora da se skine plastika koja pokriva sredisni deo, tj.mesto za kasetofon, ona se drzi na 2 vijka gore
i 2 vijka ovde, mora da se iscupa kasettofon da bi moglo da se pridje, dole se drzi na zabicama samo se povuce ka sebi
onda se skine poklopac sa tockicima za grejanje,otpuste se zabice i povuce ka sebi i izlaze i tockici sa tim
meni ove sijalice nisu radile
Comment
-
-
mishja, hvala puno na detaljnom pojasnjenju i slikama. Kod mene se mnogo lakse skida. ima cetiri srafa koja skinem (koliko se secam) i mogu bukvalno da celu kutiju da izvucem. Mada, kada sam je gledao, zadnji deo je izgledao kao da je hermeticki zatvoren,ili je tako bar izgledalo. moram da je skinem za vikend i da probam da je detaljnije zagledam i razimislim kako se otvara. Sijalice su unutra, nista od spolja nisam uspeo da vidim. Sigurno negde ima ovaj sistem zabica. Ne verujem da je kutija napravljena a da ne moze da se otvori.
Comment
-
-
Cekam vikend pa da se bacim na posao. Nasao sam snimak na youtube, kako je lik lepo objasnio kako se menja sijalica. Ja sam bio ubedjen da su sijalice u kutiji, unutra, medjutim, on je sijalicu zamenio sa zadnje strane ove konzole ili kako vec da je nazovem. evo slike sijalice u ovom crvenom kvadraticu.
Comment
-
-
koliko se ja secam,imas iza kutije gde se kace sajle dve ili tri sijalice,tj,fasunga i njih vadis na okret.sijalice povadis iz fasunga i stavis nove i istom radnjom ih vratis.<br>menjao sam na dosta auta,moze biti i da sam u tvom slucaju pogresio.
Comment
-
-
Operacija uspela. Zamenjene obe sijalice, uspeo sam sam da nadjem ove od 1.2w. Na poledjini ove kutije, sam nasao dva kucista i zamenio sijalice. Da ne znate, da nema mozda jos neka sijalica. Svetle mi sada ova dva kruga za ventilaciju, usmerivaci vazduha, ali ovaj krug plavo/crveno, on je i dalje bez osvetljenja.
Ne mogu da se setim, da li je ovako fabricki, ili ja nisam video jos neko kuciste na poledjini kutije?
Comment
-
Comment