sad sam u rebusu, ne znam da li ima dve ili tri. nasao sam dva kucista, stoje paralelno u nekom centralnom delu, izmedju ona dva kruga za koje su sajle zakacene. Mora da ponovo otvorim i daprobram da nadjem i trecu sijalicu.
ac klima i ventilacija pezo 307
Collapse
X
-
Ako već skineš probaj da osvetliš sa nekom manjom bater lampom ili sijalicom svejedno. Možda je neka pregrada unutra otpala pa se slabije provodi svetlo da prstena.
Comment
-
-
Nekad nije lako biti umetnik
Ja kad sam sve znao, mislio sam da tu postoje sijalice raznih boja i da ih ima dva ziliona dok nisam prvi sat rastavio i video da ima par komada a pregrada raznih boja zilion... Kad neka ispadne dobiješ odvratno belo svetlo u oči... Ovo ne može da ispadne jer je tako oslikano an plastici ali može nešto unutra da se desi pa svetlost ne dopire do te strane. Očigledno ima samo dve a sumnjam da ne bi video treću kad si video kako izgleda prva
Comment
-
-
Nezgodno mi da pridjem, jer ja samo u onoj rupi oborim ovu kutiju. Ne bih da je sve raskacinjem i izvlacim spolja, jer mi frka, da li cu znati da je vratim posle. Nisam bas iz majstorske branse. Sada kada gledam, definitivno da desna sijalica ne radi, iako sam novu stavio. Mozda nisam dobro zavrnuo kucista. Sutra ujutru cu da proverim.
Comment
-
Comment