Po meni xenon svetla ne vrede koliko kostaju. Ja ne vidim neku znacajnu razliku izmedju obicnih i xsenon svetla.
Xenon svetla
Collapse
X
-
Originally posted by Siera View PostDo sada sijalice + sočiva + reflektori + rad malo manje od 50000rsd i nemam rešen problem. Pretpostavljam da je ključ svegau balastima, raspitao sam se u servisu originalan 36000+pdv (komad) - sitnica
Originally posted by b_samardzic View PostPo meni xenon svetla ne vrede koliko kostaju. Ja ne vidim neku znacajnu razliku izmedju obicnih i xsenon svetla.
Jel vidiš na slici razliku??
Послато са HTC One M9 уз помоћ ТапатокаLast edited by hirurg83; 05.09.2016, 21:32.
Comment
-
-
Ne vidim razlog da nekog reklamiram al ajd, to što neke ljude zaslijepis znači da nisi podesio svjetla. Ja dok na svoje auto nisam stavio projektore i xenon plakao sam noću kad kiša pada a ja vozim. Naravno ovo ne važi za xenon preko 5000K jer plavkaste i ostale boje koje idu mrak i vlažnost upiju.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Do 5000K je podnošljivo po mokrom i crnom putu, preko toga je vidljivost slabija. Ostali su mi još balasti da se promene i to mi je sad u prioritetu da rešavam.Cene šarene prilično i svi uglavnom prodaju originalRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
sacekaj da prodje ovo sa tehnickim pregledom po novim pravilima(a iz nekog razloga niko se ne obazire na to da pocinje za 7 dana primena i da nece proci 90% vozila)You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
Comment