Originally posted by Markedjani
View Post
Xenon svetla
Collapse
X
-
Mene danas vratili sa tehnickog zbog led trake ubacene u far(pozicija),kaze "jel imas atest za dnevna svetla?" rekoh nemam a i to su pozicije "e pa ne mozes bez atesta" ja odmah pitam a xenoni?kaze "isto ako nemas atest ili atest ili da ti je fabricki auto" pitam se sta bi rekli i na promenjen volan?
Tako da znate da ipak neko gleda i svetla kao navodno moraju da slikaju pa ne mogu da predjem tehnicki.
Comment
-
-
ponestace ih.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Ne slazem se, sustina je u tome sto ta LED traka 99% ne ispunjava propisane karakteristike iz ZOBS.
One koji izmisljaju rupu na saksiji i toplu vodu, prave se veci inzenjeri od autoindustrije, treba prvo dobro propustiti kroz sistem.
Postoje LED dnevna svetla kvaliteta iz prve ugradnje, ali obzirom na cenu, niko nece ni pomisliti da ih stavi na kola (https://www.rexbo.eu/valeo/daytime-r...00870&at=49276) vec se pros***aju sa kineskim trakama.
Ista situacija je i sa PRC ksenonima.
Tehnicki pregledi i njihov (ne)rad su posebna prica.
Comment
-
-
Valeo radi delove za prvu ugradnju u Reno.
Sta dnevno svetlo mora da ispuni (odokativno mnoga fabricki resena dnevna svetla ne ispunjavaju ove odredbe, pre svega polozaj):
Члан 52.
(1) Светлост дневног светла мора бити беле боје. Дневно светло може бити уграђено у друга светла.
Место уградње дневног светла одговара правилима која важе за главне фарове возила.
(2) При употреби дневног светла није обавезно да буду укључена предња и задња позициона светла,
габаритна светла ни светло задње регистарске таблице.
(3) Дневно светло се употребљава само по дану и доброј видљивости.
(4) Укључивање главних фарова уместо дневног светла (и обрнуто) може бити изведено и аутоматским уређајем на возилу.
Члан 47.
...
(7) Удаљеност горње ивице светлеће површине фарова кратког светла не сме бити већа од 1,2 m, а удаљеност доње ивице светлеће површине не сме бити мања од 0,5 m од површине пута, осим на
возилима врсте N3, Т и C код којих је максимална дозвољена висина горње ивице светлеће површине
фарова 1,5 m.Last edited by Keketarac; 16.08.2016, 08:11.
Comment
-
-
Pozdrav narode
Jedno pitanje za nekoga ko se razume u xenon svetla. U pitanju je Volvo kamion sa fabričkim Xenon svetlima (mislim da je Valeo) u pitanju. Kamion je 2007 godište i originalne fabričke sijalice sam prvi put zamenio 2014 sa opet "original" Osram D2S koje sam kupio mislim u General autu i platio 150€ par. Svetla su mi oslabila i od tada počinje "agonija" Misleći da su propala sočiva kupim originalna u servisu, pa kupim novi par D2S Osram 12000rsd i kupim nove reflektore u faru. Sve to mi spakuju u Volvo servisu i računao sam da sam s tim završio priču, medjutim.... Stativa. Kamion nije ni vožen do pre neki dan i kad sam noćas upalio svetla u mal se nisam šlogirao. Toliko se se loše vidi da je to strašno. Ravno baca snop i linija je čista i vidljiva. Rekli su mi da su svetla i naštelovana kako treba ali tu nema jačine svetlosti. Sijalice su kako su mi rekli 5500K i njih sam kupio posebno. Ima li neko nekakav predlog po tom pitanju. Da li mogu da oslabe transformatori tj kako to utvrditi?
HvalaRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
-
Naravno da balasti ili kako ih ti nazva trafoi igraju najveću ulogu. Ako oni ne daju napon koliki treba a on je oko 20 000 V sijalica ne može da radi. Tako da si se izbacio para bespotrebno.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Comment
-
-
Do sada sijalice + sočiva + reflektori + rad malo manje od 50000rsd i nemam rešen problem. Pretpostavljam da je ključ svegau balastima, raspitao sam se u servisu originalan 36000+pdv (komad) - sitnicaRed Bull daje krila al zato rakija daje quatrro
Comment
-
Comment