Zapushene prskalice za stakla na Opel Astri G

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Da li neko zna gde ima da se kupi pumpa za vodu ali ne one što se uguraju u bocu, nego samostojeće?

Ovaj "novi" auto treba da ima bocu sa dve pumpe (prednja i zadnja), ali je neko to menjao i sada ima bocu sa samo jednom pumpom, a mesta za drugu nema. Pošto prvi put vozim auto koji ima zadnji brisač, počeo sam da uviđam njegovu potrebu kod auta koji ga imaju, ali i nedostatak prskalice...

Crevo postoji, prskalica postoji, samo mi treba pumpa koja bi iz postojeće boce (u koju bi bilo utureno crevo kroz rupu na čepu) uzimala tečnost i gurala do zadnje proskalice.
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• nikks
      CBC Početnik
      • 09.04.2008
      • 5
      • Krisevac

Re:

Originally posted by uglavnom_bezopasni
      Da li neko zna gde ima da se kupi pumpa za vodu ali ne one što se uguraju u bocu, nego samostojeće?

Ovaj "novi" auto treba da ima bocu sa dve pumpe (prednja i zadnja), ali je neko to menjao i sada ima bocu sa samo jednom pumpom, a mesta za drugu nema. Pošto prvi put vozim auto koji ima zadnji brisač, počeo sam da uviđam njegovu potrebu kod auta koji ga imaju, ali i nedostatak prskalice...

Crevo postoji, prskalica postoji, samo mi treba pumpa koja bi iz postojeće boce (u koju bi bilo utureno crevo kroz rupu na čepu) uzimala tečnost i gurala do zadnje proskalice.
      Meripol 50% (najcistiji sto se prodaje), samo ga treba razblaziti, jer u tom stanju najeda plastiku, tj, topi je. Koristi se za skidanje vodenog, mlecnog i pivskog kamenca, a ako padne na ruku, ona postaje nevidljiva, bukvalno

Comment

• dandy
        CBC Senator XXL
        • 09.12.2005
        • 513
        • Bijeljina-Beograd Medakovic

Re:

Originally posted by uglavnom_bezopasni

malo koji auto ima 2 motora, kod svih, pogotovo kod novijih je rijeseno sa jednim motorom, dvosmjerni motor je u pitanju, i tako je kod svih auta, na izlazu iz motora ima racva sa dva jednosmjerna ventila i sad zavisno od varijante rijeseno je na drugacije nacine, ali nemas potrebe za dva motora, samo vidi sta ti nedostaje i da li na izvod motora moze da se nakaci racva, ne znam sad tacno kkao na tvojim kolima izgleda, ali najlakse je da vidis na nekom drugom autu koji je kao tvoj. a;o i svakom slucaju nemoras to da prebudzujes

Comment

Working...
        X