U pitanju je mehanicki podizac stakla, dok sam zatvarao vozacevo staklo, drugar retard gurne prst. Pukne nesto, padne prozor...
Rasturimo i vidim da je puko neki zeleni komad koji drzi ili vodi sajlu...
U principu nije pukla sajla ni mehanizam za namotavanje nego neki klizach...
U autokomercu mi traze 13 soma dinara za podizac (komplet)
Jel zna neko sa cega pashe? Recimo samo ta plastika?
Podizac je ceo zanitovan, treba da se raznituje... Fabricki...
Ima i one makaze i sajlu kao kod golfa 2 koliko sam primetio... Sajla ide u krug...
Hocu da izadjem drugaru u susret ako me razumete mada ne bih trebao.
Ae ljudi, pomoc... Imam kesu na vratima i ne mogu da vozim...
Boban Sajla ne dolazi u obzir, danas sam bio i nije me udostojio da izadje iz servisa da pogleda (skinut je tapacirung) nego me je pustio da se pechem pola sata na 42 stepena ispred radnje. Kada sam drugi put ushao unutra i pitao on kaze - polako, da zavrshi neki auto. Najgori moguci ljudi koje sam ja video u zivotu. Iskreno, deluju mi pomalo kao da su ometeni u razvoju svi zajedno.
Rasturimo i vidim da je puko neki zeleni komad koji drzi ili vodi sajlu...
U principu nije pukla sajla ni mehanizam za namotavanje nego neki klizach...
U autokomercu mi traze 13 soma dinara za podizac (komplet)
Jel zna neko sa cega pashe? Recimo samo ta plastika?
Podizac je ceo zanitovan, treba da se raznituje... Fabricki...
Ima i one makaze i sajlu kao kod golfa 2 koliko sam primetio... Sajla ide u krug...
Hocu da izadjem drugaru u susret ako me razumete mada ne bih trebao.
Ae ljudi, pomoc... Imam kesu na vratima i ne mogu da vozim...
Boban Sajla ne dolazi u obzir, danas sam bio i nije me udostojio da izadje iz servisa da pogleda (skinut je tapacirung) nego me je pustio da se pechem pola sata na 42 stepena ispred radnje. Kada sam drugi put ushao unutra i pitao on kaze - polako, da zavrshi neki auto. Najgori moguci ljudi koje sam ja video u zivotu. Iskreno, deluju mi pomalo kao da su ometeni u razvoju svi zajedno.
Comment