Podizac prozora za wagen corrada...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Podizac prozora za wagen corrada...

U pitanju je mehanicki podizac stakla, dok sam zatvarao vozacevo staklo, drugar retard gurne prst. Pukne nesto, padne prozor...
    Rasturimo i vidim da je puko neki zeleni komad koji drzi ili vodi sajlu...

U principu nije pukla sajla ni mehanizam za namotavanje nego neki klizach...

U autokomercu mi traze 13 soma dinara za podizac (komplet)

Jel zna neko sa cega pashe? Recimo samo ta plastika?
    Podizac je ceo zanitovan, treba da se raznituje... Fabricki...
    Ima i one makaze i sajlu kao kod golfa 2 koliko sam primetio... Sajla ide u krug...

Hocu da izadjem drugaru u susret ako me razumete mada ne bih trebao.

Ae ljudi, pomoc... Imam kesu na vratima i ne mogu da vozim...

Boban Sajla ne dolazi u obzir, danas sam bio i nije me udostojio da izadje iz servisa da pogleda (skinut je tapacirung) nego me je pustio da se pechem pola sata na 42 stepena ispred radnje. Kada sam drugi put ushao unutra i pitao on kaze - polako, da zavrshi neki auto. Najgori moguci ljudi koje sam ja video u zivotu. Iskreno, deluju mi pomalo kao da su ometeni u razvoju svi zajedno.
  • g60
    CBC Senator XXL
    • 20.10.2006
    • 1011
    • Vrachar je majka ;)

Koliko sam danas gledao na internetu, pukla je gornja vodjica sajle... Onda sajla ispadne i zaglavi prozor Mora sutra sve da se raznituje i karabudzi. Vidim ameri shize zbog ove wagenove fore da umesto plastike koja kosta evro ( ne pravi se) prodaju ceo podizach koji je kod nas obican 150 evra a elektro 400 evra nov Za simpatichne modele koji nemaju podrsku turske i kine

Fotografija je od podizaca golfa 2 koji je najslicniji... Korado ima i makaze zbog stabilnosti stakla koje prilikom spustanja izlazi iz lezista sa zadnje strane

Elem pishem ovo zato sto taj problem koliko vidim imaju verovatno i drugi wagenovi produkti

Comment

• milannik
      CBC Senator XXL
      • 23.12.2004
      • 1455
      • Niš

Cu da vidim ja mozda imam neku, sa nekog golfovog podizaca. Javljam ti sutra-prokosutra. Mozda nebi bilo lose da pokazes bolju sliku tog dela!

Comment

• g60
        CBC Senator XXL
        • 20.10.2006
        • 1011
        • Vrachar je majka ;)

Uff... Kupio sam dva podizaca sa motorima pa cu sutra da prepakujem u servisu... Posto sam ja nekada davno nesto budzio, ne smem da se zezam. Ovako cu vruc krompir da uvalim majstoru i da se pravim blesav

Pricao sam sa majstorom, ta glupava plastikica puca i na golfovima 4 i 5

Plastichar da uzme kod nas da proizvodi... Obogatio bi se! Dok kinezi ne savladaju tehnologiju

Comment

• milannik
          CBC Senator XXL
          • 23.12.2004
          • 1455
          • Niš

Hehe, ma da nisi ti namerno gurao drugarove prste, da imas izgovor?
          Obrati paznju kod elektro podizaca da im nije pre..ban plasticni kotur na koji se mota sajla, relativno cest i skup kvar...

Comment

• g60
            CBC Senator XXL
            • 20.10.2006
            • 1011
            • Vrachar je majka ;)

E da ga hebem... Pokupio sam ih na rec a decko sa foruma kaze da sljakaju... Sta da radim, ko reskira u srbiji, bude zaheban 100%

Stvarno moram da regulishem prozor, nekoliko dana mi je kesa preko otvora

Pre nekoliko godina sam pokushao da stavim one naknadne podizace pa sam poludeo... Sad sam dobio razlog

Drugar ce da mi napravi onaj fazon da se zatvaraju prozori kad upalim alarm

Pozz

Comment

• g60
              CBC Senator XXL
              • 20.10.2006
              • 1011
              • Vrachar je majka ;)

I tako... Zajebashe me za podizache prozora. Istegle se sajle na oba podizacha i zato puca ona plastika i riknjava podizach. Kada se aktivira podizach on cimne labavu sajlu koja polomi plastikicu. Moro sam da platim extra zamenu sajli koja je sa demontazom i montazom 5000 dinara

A lepo sam insistiro i dogovorio da dodjem i vidim da li rade na kolima a oni odma skinuli... Ccc... Kakvi su danas ljudi...

elem, epilog. 70 evra 2 podizacha, 5000 dinara remont i ugradnja... 15 evra instalacija sa prekidachima...

Krajnje biti oprezan sa deckom koji prodaje delove na vidikovcu za corrada g 60 i 2000 ccm... Oce da uvale
              Pozdrav

Comment

Stvarno mi nije jasno kako je VW dozvolio sebi toliki luksuz da se na bukvalno svakom trecem vw -u javlja problem sa podizacima.Koliko sam shvatio ti do sada nisi imao probleme sa tvojim podizacima /kurbla/ ,znaci sluzili su dobrih 17-18 god.Kod novijih VW automobila /iz iskustva polo 2002god,golf IV 2000 god,passat 1997/elektro podizaci propast,prvo crkne desni kod suvozaca drugar odveze kod majstora i naravno mora jedno 4 puta da se vraca kako bi to funkcionisalo kako treba

Comment

• g60
                  CBC Senator XXL
                  • 20.10.2006
                  • 1011
                  • Vrachar je majka ;)

Citao sam na netu, ameri su ludeli zbog toga! Covek za nekoliko godina zamenio dva suvozacheva i 1 vozachev... Svaki po 500 dolara!!!!!
                  Ovo moze da se sredjuje, kosta 2500 dindzi po komadu... Treba menjati sajlu kada pocne da se muchi pri vrhu zatvaranja koliko sam ja procenio... Na kraju ostaje jedan prst i ulazi voda... Ako ne pukne pre toga!
                  Ima preko interneta potpuno drukciji, mnogo bolje konstruisan i kosta 180 dolara... Nov

Ovo se inache popravlja ali... jednostavno su taj deo mogli da urade od celika i ne bi bilo nikakvih problema... Ne bi pucale te plastikice na vrhu.

meni je bez greske podizach radio 7 godina koliko ja znam... Na kurblu...
                  Ocigledno da ga elektro motor cimne (labavu sajlu) i pukne... ne odmah ali mislim da iz hiljaditog puta sigurno

Wagen se dosetio kako da krade pare na bezobrazno fin nachin
                  Veruj mi, mali otpor sam osetio na kurbli i prozor je pao. Taman onaj koji elektro motor cimne, mozda ne iz prvog puta ali...

Zamislite da sam poruchio deo u autokomercu (kao sto sam hteo ali mi bilo zao drugara) i da sam ga cekao sa kesom na vratima min. 7 dana??!?!?!? A josh ne mogu kod njih da ostavim auto jer gospoda ne rade vozila starija od 10 godina? A pre dva meseca su hteli da mi menjaju lamelu i korpu???!?!??!!

Ma uradicu prilog ovde na forumu kako su drugaru u autokomercu sredjivali interkuler i zaboravili da zavrnu selnu na ulazu... Pa je crevo od potiska spalo i iseklo se na alternator... I sve to uz skeniranu knjizicu vozila sa njihovim pecatima sta su radili i fotografijama vozila....

Comment

Ne rade vozila starija od 10 godina ,

Comment

• g60
                      CBC Senator XXL
                      • 20.10.2006
                      • 1011
                      • Vrachar je majka ;)

Valjda veliki struchnjaci u autokomercu imaju nove standarde za svoje plitko znanje
                      Zamisli da im dovezem vw carman a oni mi kazu: " ne gospodine, mi ne radimo stare automobile... Bacite ga i kupite novog wagena i dodjite! "

Ma oni su provalili da danas mogu opusteno da drapaju lovu na planiranim kvarovima i fabrickim greskama a ne tamo da koriste mozak da nesto reshe...

Na ovaj nachin se unistava kulturna bashtina automobila po meni. Ja ako zelim da odrzavam i vozim isti auto 30 godina... On uz adekvatno odrzavanje postaje perfektan primerak oldtajmera jer je to moja zelja.

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Covece, pa kod mene uy radionici 500 (da 500) dinara zamena sajle po komadu!!

Comment

• g60
                          CBC Senator XXL
                          • 20.10.2006
                          • 1011
                          • Vrachar je majka ;)

Jes ali u nishu
                          Ovde se peljeshi

Comment

• milannik
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2004
                            • 1455
                            • Niš

Pa jbg 200-300 kinte post, citi, overnajt ili tako neki espres i resena stvar Ostalo bi i za sok Za mnogo sokova

Comment

• g60
                              CBC Senator XXL
                              • 20.10.2006
                              • 1011
                              • Vrachar je majka ;)

De znam... Sutra cu da zovem josh neke po bg da proverim cenu... Ma ocu samo da mi se zavrshi auto sutra. Nije mi bitna cena, necu dasku u vratima koja drzi prozor!
                              Ima jedan zajeb kod ovih podizacha... Sve je na pop nitnu pricvrsceno na vrata Mora da se razbushuje... Pa opet nituje.

Pazi, remont je kod ovih 1500 dinara za oba vrata ali je demontaza i montaza 3500 dindzi... Malo mnogo ali ocu da zujim bre!

Comment

Working...
                              X