Vidi se da si samo uleteo na forum i da zelis nesto da nam prodas sto pre. Nije ni to problem ali ajde brate malo procitaj pravila, sta, kako, gde i zasto.
Mislim jedan jedini post, prvi po redu i BUM!
PS Imas Halo Oglase pa mozes i tamo da ostavis oglas.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
To je i moj plan... ali je problem što kad ja dođem sa posla, napolju je mrkli mrak. Pokušaću preko vikenda to da uradim. Verovatno ću ovih dana ići da menjam ulje pa ću videti i na dijagnostici šta prijavljuje kao grešku.
Znam da je ovo bilo poprilicno davno, ali me interesuje da li je resen ovaj problem?
Imam slican problem na Laguni II Ph2, samo sto kod mene malo rade, malo ne rade. Kada ne rade ponasaju se bas kao sto je mupe opisao....
Само замисли да је сваки нови дан бољи него јуче а лошији од сутра....!
^^ I kod mene su povremeno radili, ali mnogo češće nisu.
Problem je rešen, bio sam kod majstora i dijagnostika je prikazala da je neispravan unutrašnji desni senzor. To sam i sam primetio, jer i kad su senzori radili, on nije reagovao. Uglavnom, poručen je novi iz renoa (prethodno sam pokušavao da ga pronađem na otpadu, ali nisam uspeo da nađem odgovarajući, jer je moj senzor kao na ph2 laguni) i sa zamenom mislim da je koštao oko 50€. Sad, to zvuči kao cena celog kineskog seta, ali meni je nekako draži originalni uređaj. To sam popravio prošlog leta i od tada radi bez greške.
^^ Video sam da je tvoja laguna ph2, ali moja je ph1, doduše sa samog kraja proizvodnje. Vizuelno, razlika u senzorima je u tome što na onima sa ph2 u unutrašnjosti je krug, dok je na ph1 krug zasečen gore i dole. Elektronski, na ph2 su senzori svi redno povezani na jedan konektor, dok je na ph1 svaki senzor pojedinačno vezan na centralu. Uglavnom, ne može da se zameni jedan s drugim. Šteta, jer sam polovne sa ph1 nalazio i za 10-15€, a sa ph2 nije imao niko onda kad je meni trebalo.
nov sam korisnik istog stoga i postavljam nekoliko pitanja.
Imam potrebu za parking senzorom, postavlja se pitanje kojim. Nisam upucen u marke i ostalo stoga i vas molim za savet.
Dakle šta uzeti, koliko platiti, koliko je to realno?
Možda u predhodnim postovima ima objašnjenja na ova moja pitanja ali iskren da budem nikada nisam čitao ranije postove pa to je
i sa jedne strane problem i ovoga puta.
Želim vam se unapred zahvaliti na razumevanju i odgovorima. Sve najbolje !
Na nasem trzistu sam vidjao neke italijanske i mislim da su dobri. Cena je od 3000 do 24000 dinara, varijanta koju ja planiram je sa 6 senzora i kosta 4800 din. Ovaj najskuplji je skup zbor rikverc kamere i displeja. Najeftiniji ima 4 senzora.
Koje senzore preporucujete?
Ukratko, vise mi trebaju za voznju u rikverc nego za parkiranje, jer je auto krajnje nepregledan, i ocas posla mi upadne pesak u mrtav ugao.
A kako su nasi ljudi i pesaci stoka, neopevana, u 90% slucajeva, valja paziti.
Da li senzori sa led displejom imaju i zucno upozorenje, ja bih zeleo da imam zvucno upozorenje a i led displej.
A, gde ih ima za pazariti?
Da li su mnogo bolji od kineskih?
Nasao sam retrovizor sa ekranom i kamerom za voznju unazad, za nekih 100aj americkih dolara u Kini. Kako vam zvuci ta solucija?
Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
Konacno i ja imam auto :-)
Comment