RENAULT Laguna II - moze li se prilagoditi polovna kartica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Car
    CBC Senator XXL
    • 07.07.2005
    • 900
    • Beograd

Ako moze za 100 evra onda odlicno, nije uopste mnogo...

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

pa tako negde izadje, 100-110e sa prijavljivanjem i to sve pod uslovom da vlasnik ima PIN code. ako ga nema to je jos dodatnih 50e. u ovlascenom servisu se moze dobiti PIN preko broja sasije ali se ceka na odgovor iz Francuske. ja trenutno nemam kartice. imao sam 5 komada, 3 sive i dve crne i otisle po 60e kom.
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• lagunaaa
        CBC Član
        • 03.01.2008
        • 13
        • brcko

postujem tvoje znanje zverko i siguran sam da si u pravu a kakve su to kod tebe bile kartice po 60 evrica(nove neprogramirane ili nesto drugo) moja je inace tamno siva sa dva mikroprekidaca znaci samo lock i unlock.i na koji pin mislis(od kartice)mogu li pomoci sami kodovi jer sam u knjizi uz auto dobio zapisane kodove i od elktronike za start vozila i od IR kontrole

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

60e je bila blanko, ne prijavljena kartica sa blanko kljucem u njoj.

PIN code se sastoji od 4 znaka (kombinacija brojeva i slova) koji sluzi za pristupanje, autorizaciju racunaru (ECU, BSI, itd...) pri prijavljivanju novih kljuceva. Dobija se na kartici nalik na kreditnu pri kupovini auta zajedno sa kljucevima.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• mondos
            CBC Početnik
            • 13.01.2008
            • 2
            • Beograd

Originally posted by zverko
            60e je bila blanko, ne prijavljena kartica sa blanko kljucem u njoj.

PIN code se sastoji od 4 znaka (kombinacija brojeva i slova) koji sluzi za pristupanje, autorizaciju racunaru (ECU, BSI, itd...) pri prijavljivanju novih kljuceva. Dobija se na kartici nalik na kreditnu pri kupovini auta zajedno sa kljucevima.
            Imam Lagunu II g.2006, zanima me koliko je fabricka blokada (zastita) dobra kod tog modela i godista i dali se krade kod nas i dali nasi lopovi znaju da je ukradu ako nemaju karticu/kljuc, posto prakticno nema brava (samo jednu na vratima).

Poz, Mondos

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

nema bravu ali ima zice
              a nekradu se jos uvek posto je dobih 95% laguna vec izvozanih pa nece da kradu krseve
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Timothy Leary
                CBC Senator XXL
                • 23.04.2006
                • 439
                • Beograd

Guess again. Kolega je letos kupio novu lagunu i drmnuli su mu je posle 7 dana na parkingu isperd stana, ona stambena zgrada pored supa u Ljermontovljevoj. Naravno nije nadjena do danasnjeg dana.....

Comment

• Car
                  CBC Senator XXL
                  • 07.07.2005
                  • 900
                  • Beograd

Drugo je nova...

Svejedno, koliko god neki renault bio ocuvan, cinjenica je da manje aktuelan za kradju od bilo cega iz VAG-a, BMW-a, Mercedesa itd...

Comment

• nenasan
                    CBC Član
                    • 15.10.2007
                    • 73
                    • Šabac

Bate pa oni kradu i izvozane audije i mercedese.
                    Šta znaš koliko je koji izvozan pa ja sam jedan okati taxi preprodao koji je pre toga ofarban u sivu metalik.
                    A kada ga ukradu onda odlučuju da li je za sečenje ili za rusiju.
                    I na izvozanom renou je blatobran dobar klima takođe.
                    Pa šta misliš kako se određen broj ljudi obogatio posebno u Šapcu.
                    Mada sada mogu da garantujem da je kod nas pouzdano jer su ti ljudi počeli legalno sa mnogo"prljavih para "tako da im se sada više isplati da rade legalno.Toliko o krađi a moja laguna je zapeta kao puška iako je prešla 180000 nije krš.

Comment

• mondos
                      CBC Početnik
                      • 13.01.2008
                      • 2
                      • Beograd

Originally posted by ada
                      nema bravu ali ima zice
                      a nekradu se jos uvek posto je dobih 95% laguna vec izvozanih pa nece da kradu krseve
                      Mislio sam vise na to da se autentikacija neradi preko kljuca nego jos izvan vozila preko kartice.. Ja mogu da zakljucam kola tako da uopste nemogu da se otvore mehanicki, sem ako neodvale li nerazbiju nesto. Cini mi se da Laguna II ima zastitu odradjenu na drugi nacin nego VW, Audi...

Comment

Working...
                      X