Poz svima imam mali problem a to je da mi non stop gori zuta lampica sa pedalom i stopalom na njoj ... da li neko zna da mi kaze od cega je ta lampica tj. sta kontrolise ? u pitanju je 626 2.0 87 hatch ... hvala unapred
elektrika !!!
Collapse
X
-
ovako ja sam mehanicar raim u gsp vec par goina iskljucivo kocnioce ... nisu kocnice i nije signalizacija jer je instalacija ok sto se tice osiguraca tj ne iskacu a stop lampe su polomljene ali samo stakla tacnije tako da i ta solucija otpada ... mene je zanimalo da li neko zna da nije nesto vezano za motor , evo da lupim kod nekih vozila takvu stvar izaziva filter polena itd. Pitao sam se da li neko zna da nije vezano za potrosnju corbe ili tako nesto ... ipak hvala vam na trudu cenim to
Comment
-
-
Originally posted by gilleProveri u kakvom su stanju kočione pločice, skini i razmrdaj to malo. Neke serije su imale senzore istrošenosti pločica, možda si srećni dobitnik.samo jos nisam zamenio prednje spone sve ostalo je novo ( obe sajtne , pola guze, ulja , kocnice , kaisevi farba i lezajevi zadnjih tockova )
Comment
-
-
Originally posted by gilleProveri u kakvom su stanju kočione pločice, skini i razmrdaj to malo. Neke serije su imale senzore istrošenosti pločica, možda si srećni dobitnik.
Comment
-
-
Ma nije bre frka, samo sam hteo da ti kažem da ima tih senzora na pojedinim modelima, pa je moguće da su zaprljani/neispravni. Imao sam slično iskustvo sa ABS senzorom koji se bio zaglavio, pa kad sam skinuo točak i "razdrmao" senzor sve je počelo da radi kako treba
Comment
-
Comment