Renault laguna

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dusman13
    CBC Član
    • 24.07.2007
    • 81
    • Beograd

E ova ti je dobra "blago matorim dizelasima" .
    Nas mladi student je video da je pogresio pa ga nema, to nije nista strasno mlad je naucice samo je dobro kad se prizna, pa i mi "matori" gresimo.
    Pogresi covek.
    Money will not buy happiness, BUT IT WILL LET YOU BE UNHAPPY IN NICE PLACES

Comment

• Nole84
      CBC Član
      • 12.11.2007
      • 19
      • Zvornik

A ljudi dokle ovo dodje, pa nismo ovde da se prepucavamo medjusobno i ponizavamao jedni druge. Ovaj forum ipak postoji prvenstveno radi medjusobnog savetovanja tj pomoci. Svaki argument vam je na mestu ali ipak shvatite da nismo svi isti nekome je nesto OK a nekom ne.

Comment

• deki-ascona
        Bio nam je drug! RIP
        • 10.04.2007
        • 2118
        • NI , Trosharina

To je na svim novijim Renault vozilima. Tako je i kod mene bilo. Odes u servis, prikljuce ti auto na komp i za 2 min resen problem... Ne znam koliko to kosta posto su meni to uradili usput,dok su mi ugradjivali muziku.
        poz
        studentBGD ti je dao odgovor.

Sta si napravio? Koliko kosta takva intervencija?
        Originally posted by Valent Vudriga
        ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
        Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• StudentBGD
          CBC Senator XXL
          • 18.12.2007
          • 1027
          • Beograd

@ deki

ugradnju muzike sam mnogo platio jer je bilo par sati posla a morao sam da radim u ovlascenom servisu zbog garancije,izaslo me samo to oko 100e a samo su razvlacili kablove za zvucnike i za mikrofon ali nisam imao izbora. to isklucivanje svetala preko kompa je stvarno sekund posla ali posto je ovlascen servis kapiram da bi ti naplatili kao pola radnog sata tj. nekih 500din, pretpostavljam da je tako. idem sledece nedelje na 2. servis pa mogu da se raspitam...

@ Dusman

nick je ovakav iz odredjenih raloga a ja i nisam bas tako mlad kao sto ti cenis... jednostavno mislim da nisam na tvom nivou da se raspravljam sa tobom oko gluposti, nisam toliko dokon a ni pametan.
          u opisu teme stoje dnevna svetla ali stvar je u tome da ako ne mozes preko dana da ugasis kratka svetla onda ne mozes ni po mraku, a ima odredjenih razloga i situacija kada to zatreba izmedju kojih je i zaustavljanje u ili pored trake za suprotan smer kada je mrak i kada tvoja svetla mogu da smetaju drugima... Sada ces ti opet da nadjes neso da dodas...
          Jos te samo molim da me vise ne spominjes u ovoj temi ni u jednom kontextu jer ni jedan tvoj post ne nosi nikakvu korisnu informaciju za nju. poz
          Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• StevoTDI
            CBC Član
            • 14.12.2007
            • 68
            • Beograd

Potpuno se slazem sa 'studentomBGD'
            Vozio sam nov audi dan dva i bas smaraju ta svetla nocu kad ne mozes da ugasis, bas sam stajao sa upaljenim autom sat vremena mnogo smara kad te svi vide, tako da je vise nego korisno da ne kazem neophodno da postoji mogucnost iskljucivanja...

Comment

• dusman13
              CBC Član
              • 24.07.2007
              • 81
              • Beograd

E student nisam ja ovde uzeo tebe da smaram razumi vec nesto da ti objasnim ti moj nick ne diraj jer ja nisam tvoj sta ja sad tebi trebam da kazem ti si student ali kako sam napisa nisi mlad, a posle jos dodas ironicno da nisi ti pametan za mene( ja sam svoj fax zavrsio u roku-nebitno) ne boj se ispod casti mi je da te vise uzimam u bilo kakvom kontekstu ja sam hteo edukativno da delujem na tebe nisam uspeo i to je to.Nista lose nemislim o tebi a posto ti ne vidis nista korisno iz mojih postova vise se tebi na tvoje insistiranje necu obratiti, iako sam ja ubecen da smo mi svi ovde da pomognemo jedni drugima ti to ocito ne mislis i to je OK.
              I da Pozz
              Meni je kad niko nece da mi cestita onda cu ja sam sebi

Comment

• deki-ascona
                Bio nam je drug! RIP
                • 10.04.2007
                • 2118
                • NI , Trosharina

Moje skromno misljenje vezano za temu; kad god vidim da neko ide ka meni upaljenih svetala mahinalno upalim svoja. Nema diskusije o tome da je bolje u svakom slucaju voziti upaljenih svetala. I u tom smislu podrzavam te EU propise.
                E sad ima problema , konkretno , kad idem kod tashte 1-2 puta mesecno , oko 120 km (sreca moja pa nije blize ) , put vodi kroz gomilu sela, i onda ljudi blicaju verovatno misleci da sam svetla zaboravio da iskljucim silazeci sa autoputa. Kad god zablicaju ja usporim na 40 jer ocekujem radar.
                To bas ume da nervira.

dajem glas za : upalite svetla cim upalite auto!
                Bezbednije je za sve, a posto ocigledno postoji potreba za upaljenim autom bez svetala (potkrepljeno cinjenicama u ovoj temi), snalazenje pomocu prekidaca, dzampera ili iskljucivanja svetala pomocu namenskih racunara je sasvim na mestu.

ugradnju muzike sam mnogo platio jer je bilo par sati posla a morao sam da radim u ovlascenom servisu zbog garancije,izaslo me samo to oko 100e Razjaren a samo su razvlacili kablove za zvucnike i za mikrofon ali nisam imao izbora.
                Imam jednog prijatelja taksistu, koji upravo zbog ovakvih stvari stalno govori da je u Srbiji najbolje kupiti auto koji je upravo izasao iz garancije - cena mu padne za trecinu, a ima da tek da se vozi...

@dusman13

srecan rodjendan !!!!
                Originally posted by Valent Vudriga
                ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
                Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• dusman13
                  CBC Član
                  • 24.07.2007
                  • 81
                  • Beograd

@deki-ascona
                  Hvala.
                  Slazem se sa tobom i ja glasam za upaljena svetla preko dana kao sto ih i ja drzim non-stop cak i kad trebam da se pomerim 5 metra, navika je cudo, mene uzasavaju ljudi koji nece da upale po danu svetla ne razumem iz kog razloga verovatno misle da ce isprazniti akumulator bar je jedan lik to meni rekao kad sam ga pitao, jedva cekam novi zakon, ljudi ne razazmisljaju o svojoj i o tudjoj bezbednosti sto mi nikako nije jasno.Kome se automatski pale/gase svetla svakako bi bilo dobro da imaju prekidac da mogu sami da ih iskljuce kao sto ima na 307-ci kod moje drugarice moze da namesti da se automatski pale ili manuelno.
                  Pozz

Comment

Working...
                  X