Ti farovi dole osvetljavaju samo oko5-8 metara,kao maglenke i sluze za magli jer tuku nisko i ne prave beli zid ispred tebe,s druge strane fali im zuta boja radi prave efikasnosti.Kad bi bilo da se nadje zuta H1 sijalica onda bi stvarno nesto vredeli.
Sijalice za Bravo
Collapse
X
-
Originally posted by bokijaInfo od danas,Osrami su sigurno imaju sve one lasere i vodene zigove po pakovanju.E sad,Night Breaker je 615 a Day Light 470 dinzi ne znam da li je to dobra cena.Inace klasicna H1 i H3 su 197 din.
Comment
-
-
Ma cekam da se digne rampa da izadjem sa sajma a sa druge strane jedan Stilo Oliva boje sa skrnavljenim Fiat znakom oce da protrci kroz rampu.Cerka me pita,tata jel ono Stilo kao Karterov?A ja ni 5 ni 6 nego...ma jok neka dizelka sisla sa pruge pa ceka da se vrati.Onda mi sine da ti vozis takvu makinu,reko da je nisi prepravio u dresinu?I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
-
Originally posted by sasha015Originally posted by bokijaInfo od danas,Osrami su sigurno imaju sve one lasere i vodene zigove po pakovanju.E sad,Night Breaker je 615 a Day Light 470 dinzi ne znam da li je to dobra cena.Inace klasicna H1 i H3 su 197 din.I'm not beautiful,but I'm stupid
Comment
-
Comment