Osvetljenje prekidaca za ventilaciju-punto 2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sasha015
    CBC Veteran
    • 29.02.2008
    • 153
    • LOznica
    • Hyundai i-20

Osvetljenje prekidaca za ventilaciju-punto 2

Kako zameniti sijalice koje osvetljavaju one prekidace za ventilaciju,jer su pregorele?Gde si ti shrafovi kod centralne konzole,i sta se tu skida?HELP
  • Manfred
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2007
    • 905
    • Beograd

Bolje ne diraj...

Oko toga imas minimum sat vremena posla. Mora da se skida cela centralna konzola, a sto se tice samih sijalica, samo se skinu stare i stave nove. Znaci zamena je laka, ali je tesko doci do njih.

Comment

• reaper_HGT
      CBC Senator XXL
      • 05.09.2007
      • 888
      • Beograd

ako budesh radio obavezno slikaj poshto i mene zanima

Comment

• sasha015
        CBC Veteran
        • 29.02.2008
        • 153
        • LOznica
        • Hyundai i-20

Ma nije problem vreme....Zavirivao sam danas jedno 10 minuta i iskreno ne znam odakle da pocnem da rasklapam....Ipak je to bratov auto,pa da ne slomim neku plastiku ako se iznerviram...Ako neko ima neki predlog odakle da pocnem,gde li su srafovi...Sutra cu u garazu pa cu malo vise zavirivati.Bilo mo glupo danas na parkingu ispred zgrade da me gledaju komsije...nemaju druga posla ,pa vole da se okupe kad neko majstorise a mene to nervira...

Comment

• chikavili
          CBC Senator XXL
          • 11.02.2008
          • 732

Imas ovde objasnjeno skidanje skoro svega u enterijeru, samo moras prvo da se registrujes:

Skracena verzija: skines prvo poklopce otvora za ventilaciju kod nogu, pa odvrnes dva srafa iznad drzaca za case, pa lagano odvojis jos 4 zabice koje drze centralnu konzolu, i na kraju otkacis kablove.

U stvari, evo nadjoh, ovde imas sve:
          This thread is for the general discussion of the Guide Punto Mk2 Centre Console removal and bulb replacement.. Please add to the discussion here. a1ant submitted a new guide: Punto Mk2 Centre Console removal and bulb replacement. Hello! 1. Undo the 4mm hex nut in the passenger side foot...

Comment

• reaper_HGT
            CBC Senator XXL
            • 05.09.2007
            • 888
            • Beograd

upravo ono shto mi treba! hvala!

Comment

• sasha015
              CBC Veteran
              • 29.02.2008
              • 153
              • LOznica
              • Hyundai i-20

Originally posted by chikavili
              Imas ovde objasnjeno skidanje skoro svega u enterijeru, samo moras prvo da se registrujes:

Skracena verzija: skines prvo poklopce otvora za ventilaciju kod nogu, pa odvrnes dva srafa iznad drzaca za case, pa lagano odvojis jos 4 zabice koje drze centralnu konzolu, i na kraju otkacis kablove.

U stvari, evo nadjoh, ovde imas sve:
              http://www.fiatforum.com/punto-guide...placement.html
              Hvala na korisnom linku.Danas sam zamenio sijalice.Sad svetli kao novogodisna jelka.Jedno sat sam se cimao ali vredelo je.Najveci problem mi je bio raskaciti dzek od upaljaca da bih odvojio centralnu konzolu,ali posle malo zavirivanja,dovoljno je pritisnuti belu plastiku na njemu i povuci dzek.I jos napomena ko bude menjao,da kada stavlja novu sijalicu na mesto stare,pazljivo je gurne,da mu ta plastika gde ulazi sijalica ne bi uletela u unutrasnjost konzole kao meni...Onda su potrebni vesti prstici da se to vrati na mesto,a da se ne skida jos delova...

Comment

Working...
              X