Kako zameniti sijalice koje osvetljavaju one prekidace za ventilaciju,jer su pregorele?Gde si ti shrafovi kod centralne konzole,i sta se tu skida?HELP
Osvetljenje prekidaca za ventilaciju-punto 2
Collapse
X
-
Ma nije problem vreme....Zavirivao sam danas jedno 10 minuta i iskreno ne znam odakle da pocnem da rasklapam....Ipak je to bratov auto,pa da ne slomim neku plastiku ako se iznerviram...Ako neko ima neki predlog odakle da pocnem,gde li su srafovi...Sutra cu u garazu pa cu malo vise zavirivati.Bilo mo glupo danas na parkingu ispred zgrade da me gledaju komsije...nemaju druga posla ,pa vole da se okupe kad neko majstorise a mene to nervira...
Comment
-
-
Imas ovde objasnjeno skidanje skoro svega u enterijeru, samo moras prvo da se registrujes:
Skracena verzija: skines prvo poklopce otvora za ventilaciju kod nogu, pa odvrnes dva srafa iznad drzaca za case, pa lagano odvojis jos 4 zabice koje drze centralnu konzolu, i na kraju otkacis kablove.
U stvari, evo nadjoh, ovde imas sve:
Comment
-
-
Originally posted by chikaviliImas ovde objasnjeno skidanje skoro svega u enterijeru, samo moras prvo da se registrujes:
Skracena verzija: skines prvo poklopce otvora za ventilaciju kod nogu, pa odvrnes dva srafa iznad drzaca za case, pa lagano odvojis jos 4 zabice koje drze centralnu konzolu, i na kraju otkacis kablove.
U stvari, evo nadjoh, ovde imas sve:
http://www.fiatforum.com/punto-guide...placement.html
Comment
-
Comment