oko vikenda idem da mi proveri sve te senzore i sonde i valjda termodavac ili tako nesto, zapisao sam sto mi reko kolega imandic da proverim.
trep kodovi - pa lampica "check engine" se ugasi kad upalim na benzin. znaci shatro je sve OK!?
kako da znam kad je dostigao radnu temperaturu? ona kazaljka mi RETKO kad predje preko one plave na pocetku skale i ako slucajno predje onda stoji malkice preko plavog. kao da se slabo greje - to saqm gledao ovih dana, a kad je bilo +15C napolju pred novu godinu nije mi palo na pamet da gledam temp motora ali mislim da je stajalo na oko 30 posto skale!?
dalja merenja kad mi legne neka plata
sve sto sam izmerio imate u prethodnim postovima, a najzabrinjavajuci je rezultat 7litra na 45km u roku od 45min. vozio sam ga pri malom broju obrtaja shatro radi ustede - garant je bio ladan i tako me je uj***
ajd pozdrav
trep kodovi - pa lampica "check engine" se ugasi kad upalim na benzin. znaci shatro je sve OK!?
kako da znam kad je dostigao radnu temperaturu? ona kazaljka mi RETKO kad predje preko one plave na pocetku skale i ako slucajno predje onda stoji malkice preko plavog. kao da se slabo greje - to saqm gledao ovih dana, a kad je bilo +15C napolju pred novu godinu nije mi palo na pamet da gledam temp motora ali mislim da je stajalo na oko 30 posto skale!?
dalja merenja kad mi legne neka plata

ajd pozdrav
Comment