Boost, kondenzator sam kupio i zamijenio ali stvar je ista. Probao sam da nastelujem karburator ali na saraf za vazduh i gorivo nema nikakvog odziva !!!. Probao sam ga i on poteze odlicno ali na ler opet treska. U vece obrtaje odjedanput oce sve da polomi
Onda sam otisao kod komsije u nadi da ce nastelovati karb. ali nista od toga. Nasao je neko labavo crijevo i poslije toga je bilo efekta na ona dva sarafa dok se steluje. Nista na bolje, samo na gore. Stelovao je paljenje i karburator zajedno i dosao je do te granice da motor radi mirno ali nema dobar odaziv na gas. Razvodna kapa ima malu napukotinu i moze i to razlog da bude ali prije njegovog cackanja motor trese a odlicno vuce a sada ne trese a i ne vuce
. A ima i jos jedna stvar koja bi trebala da se uradi prije stelovanja a to je popravka kocnica. Naime izgleda da je riknuo "servo - vakum" ili kako ga vec ko zove. Moram kocnicu polako da stiskam ako mislim da stanem inace je tvrda i susti iz aparata. Tu negdje mozda vuce vazduh ili gubi pa motor moze zbog toga sugavo da radi. Prije 7-8 god. mi se desilo da je puklo crijevo koje ide od grane u vakum i niti ima kocnica niti auto radi kako treba, sve dok nisam uzeo prirucni materijal, izolir traku i zamotao. Opet mi nije jasno kako je prije radio a sada ne radi. Jednostavno sve je ispalo kontra, bolje da nista nismo dirali, tj on je dirao a ja palio i gasio auto. Moracu ujutru sam pokusati da ga dovedem u red ili cu opet kod njega ali vise ne znam sta da mu radi. Prije nego sam otisao kod njega, kada sam ga isprobao izasao sam na moju uzbrdicu na vrh gasa i jos stao na najvecu uzbrdicu i krenuo ko od sale (kada je mokro tesko se izlazi, znaci poveca uzbrdica) Posle njegovog stelovanja jedva sam izasao tuda i jos gore .... jedva sam se dovukao na posao a prakticno je sve ravno i blaga nizbrdica.
Sda da se radi
Da se proda auto, ili bolje reci pokloni nekome sa 100 Eura ispod brisaca

Sda da se radi

Comment