To je termo prekidac sigurno desavalo mi se to na astri 3 puta za 3 godine
yugo - problem
Collapse
X
-
@coure sportivo taj fazon
e sad imam jos novijih problema
pukla mi izduvna grana, ja bih rekao na prvoj krivini, pa sam mislio da uzmem nesto kao npr. 421. cisto da se krene sa nekim "budzenjem".
ajd neko ako zna gde mogu da nabavim i kolika je cena neka kaze. ili neki drugi predlog?
Comment
-
-
Pazi nema potrebe da tsavljas 421 ako bas hoces zvuk idi u Bul.kralja Aleksandra 588 to ti je kad prodjes ustanicku i OMV pumpu sa desne strane 1500 dinara kosta da ti uradi fi 50 granu moja preporuka .
Inace i meni isto riknuo termoprekidac ili neki kontakt gubi i ne pali se ventilator ali imam izvucen taster pa ga palim ali moracu ga menjam uskoro.
Comment
-
-
@gianluigi
Mislim da ce te to dosta kostati na tom motoru,jer fabricki nemas da kupis znaci jedino ti ostaje pravljenje iste u auspuh-servisu.Mislim da je imao 4-2-1 stari Fiat 127,ali nisam siguran.Mislim da ti se to ne isplati,jer ce dosta kostati a nema neke preterane razlike jer je to jako mali motor pa mu je i ovo dovoljno,samo nabaci neki protocni lonac.Ja sam moj 45 motor malo uradio i isao je dobro,naravno ako ga poredimo sa standard 45-icom.Ako ces malo da ga pojacas stavi mu diznu za vazduh od 55-ice
190,(45-ica ima 170 diznu).Ja sam kod sebe brijao glavu 0.8mm i sirio kanale u glavi i bilo je dosta razlike,i sve to me je kostalo oko 1000din.600 din brijanje glave,200 din dihtung i oko 200 din malo glodalo sto sam ubacio u busilicu i tako prosirio kanale.
Comment
-
-
Originally posted by No name@gianluigi
Mislim da ce te to dosta kostati na tom motoru,jer fabricki nemas da kupis znaci jedino ti ostaje pravljenje iste u auspuh-servisu.Mislim da je imao 4-2-1 stari Fiat 127,ali nisam siguran.Mislim da ti se to ne isplati,jer ce dosta kostati a nema neke preterane razlike jer je to jako mali motor pa mu je i ovo dovoljno,samo nabaci neki protocni lonac.Ja sam moj 45 motor malo uradio i isao je dobro,naravno ako ga poredimo sa standard 45-icom.Ako ces malo da ga pojacas stavi mu diznu za vazduh od 55-ice
190,(45-ica ima 170 diznu).Ja sam kod sebe brijao glavu 0.8mm i sirio kanale u glavi i bilo je dosta razlike,i sve to me je kostalo oko 1000din.600 din brijanje glave,200 din dihtung i oko 200 din malo glodalo sto sam ubacio u busilicu i tako prosirio kanale.e to bi bilo... bruka
Comment
-
-
Originally posted by gianluigide si to radio? ne verujem da cu to raditi ali da znam za svaki slucaj. koliko bih dobio tim zahvatom? kada bih mogao da uzmem 2.0 te to bi bilo... bruka
).Pa ne znam koliko bi dobio u KS,ali ti mogu reci da je dosta bolje isao,za pocetak mu ubaci onu diznu u karb. 190.Na auto putu za NS-BG dok nije bio radjen isao je 135-140km/h,a kada sam mu to odradio sa nas 3 u autu vozio sam ga max 160km/h(nije mogao vise).Znam da ce sada mnogi reci to je zastavinih 160km/h i da je to realnih oko 140km/h.Ali je on isao pravih 160km/h,jer burazer je isao iza mene sa meckom W124 250D i tek na 170km/h(po meckinom satu) je polako poceo da me prestize(kod burazera je bilo njih 4 tako da ima dosta svedoka da je to istina).
Comment
-
-
Verovatno laze i meckin sat,ali ne verujem da laze bas 20km/h.Ali nije ni bitno,ne cemo se prepucavati oko toga,sve u svemu ide dosta bolje od standarda.A za diznu ne znam da li je bogatija ili siromasnija smesa ali znam da je isao bolje sa 190,pobao sam sa 170 pa ubacim 190 pa vratim 170 pa 190 i tako nekoliko puta(ovo sam sve uradio utoku jednog dana da budem 100% siguran) i svaki put se osetilo da ide bolje sa 190.Neka ubaci 190,to mu je 5-10min posla pa nek javi jel ima neke razlike.
Comment
-
-
ugradih napokon i tu granu.
stavio sam fi45 novi lonac i top cuje se kao zmaj. palim sve alarme po ulici
e sad ovako karburator je nastavio da me ********. na nekih 80 - 90 kada dam gas auto krene da cima kao da ostaje bez goriva. danas mi je auto potpuno ostao bez goriva, a rezervoar punja malo udario karburat, sacekao malo, upalio i posle je radio normalno. sada jurim neki dvogrli pa ce valjda biti uredu.
Comment
-
Comment