PEUGEOT 205 1.4 TU3A 70KS konverzija na 205 1.9 GTI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • LEZA
    CBC Senator
    • 10.08.2007
    • 280
    • Beograd

ups jesam, razmisljao sam o tome,jesam iskreno, ostavio sam ga standard,ali planiram da ga promenim u najskorije vreme,koci on osetno bolje,ali i dalje ne kako bih zeleo,bice da je izmedju ostalog i zbog toga E sad i imam jedno laicko pitanje a u sustini i jesam laik,ali da li bih mogao da ugradim abs u moja kola?Voleo bih i to da imam iskreno,a verujem da je to mnogo para i sramota me da pitam u servisu da mi ne bi rekli cenu a ja padnem u nesvest

Comment

• CannoN
      CBC Senator XXL
      • 15.09.2007
      • 485
      • Beograd

Moze ali puno cimanja.

Neki GTI modeli su isporucivani sa ABS-om. Imaju neku djuntu kod serva i komp u gepeku pored ostalog.

Ako te zanima cena sistema mogu da ti dam broj lika koji verovatno ima(video sam kada mu je stigo stranac sa ABS-om).

Ko bi to umeo da montira stvarno ne znam.

Comment

• LEZA
        CBC Senator
        • 10.08.2007
        • 280
        • Beograd

Prvo se izvinjavam posto nisam u bgd i nisam u mogucnosti da cesto odgovaram. Preko moba sam procitao to za ABS i sad me interesuje uzasno taj broj i da li slucajno prodaje jos nesto za 205-ice npr. motor tu24 ili tako nesto treba mom ortaku? Jel prodaje enterijer? Hvala, izvinjavam se sto nisam ovoliko dugo odgovorio.

Comment

• CannoN
          CBC Senator XXL
          • 15.09.2007
          • 485
          • Beograd

TU24 mislim da nema ali ima dupli karb sistem sa usisnom granom za njega(103ks). Pogledao sam usis i ne leze na TU3 glavu. Ima motore za XS i GTI.
          Enterijere ima.

Comment

• LEZA
            CBC Senator
            • 10.08.2007
            • 280
            • Beograd

E sad jos jednom izvinjenje moderatoru ovog foruma posto mi je prethodni post bio polupismen jer sam ga pisao na brzinu s tudjeg kompjutera. . . Zvao sam danas tog lika TU24 je tesko naci kao sto sam i znao,mi 16 nema a gti 1.9 kosta sa svim agregatima i menjacem 350 evra sto nije tako mnogo,nadam se da nije mnogo skuplji ovaj mi16 Eto jedna mala informacija radio sam na prikupljanju bitnih podataka cak i kad nisam bio prisutan (devojka ce da me ubije ali jbg )

Comment

• gordi014
              Moderator
              • 02.10.2004
              • 1049
              • Valjevo, Srbija
              • PEUGEOT 206 XS 1.6

@LEZA... a što ne uzmeš taj 1.9 GTI ( fer cena) i voziš se k'o "lav" ili si čvrsto rešio da baš bude Mi16 !?

Comment

• LEZA
                CBC Senator
                • 10.08.2007
                • 280
                • Beograd

Razmisljam o tome, nisam spavao uopste sinoc ,gti i posle mi lakse da ugradim mi 16 kad me smori gti. . . A pazi sad,ti gtievi su stranci sa svajcaraca,presli su 160 - 180 000 ne znam bas koliko su dobri i to me malo koleba,rekao si u predstavljanju 205ice ovo (ne znam kako citiras pa cu ja ovako ) : "Takodje treba biti pažljiv pri odabiru verzija GT i GTI sa motorima od 1.600 ccm i 1.900ccm. Ove sportske varijante su veoma privlačne za mlade vozače zeljne sportske vožnje, ali treba znati da je vek tih motora izmedju 120.000 - 150.000 km, najveći problem kod ovih verzija je istrošenost cilindara, kvarovi elektronike i menjaca. Njihova popravaka je znatna investicija i zahteva rad od strane dobro obučenih servisa". 350 evra bih imao odmah ne bih morao iz delova da kupujem i seckam imao bih i za novu bregastu i tako, tako da razmisljam ozbiljno o tome,ne mozes ni da zamislis koliko razmisljam o tome... E sad, moram da vidim koliko kosta Mi16 ne zelim da stavljam GTI ako je malo skuplji Mi16, ali o tom potom . . .

Comment

• gordi014
                  Moderator
                  • 02.10.2004
                  • 1049
                  • Valjevo, Srbija
                  • PEUGEOT 206 XS 1.6

Originally posted by LEZA
                  A pazi sad, ti gtievi su stranci sa svajcaraca, presli su 160 - 180 000 ne znam bas koliko su dobri i to me malo koleba
                  Sam znaš da su 205 GTi kupovali mladi vozači željni sportske vožnje, ali ako su dobro održavani trebalo bi da budu ok motori. Kažem trebalo, jer ti nemožeš to znati dok ne probaš ili da znaš baš vlasnika auta i on da ti iskreno kaže kako ga je održavao ( a šta ako je bilo više vlasnika ?).
                  U svakom slučaju dobro razmisli!

(ne znam kako citiras pa cu ja ovako )
                  Sa funkcijom Quote

Comment

• LEZA
                    CBC Senator
                    • 10.08.2007
                    • 280
                    • Beograd

Znam kako se vozi GTI i zato i nisam spavao kako valja,mnogo razmisljam o tome,ali bukvalno mnogo svajcarci su poznati po odrzavanju kola kazu da je najbolje uzimati kola iz svajcarske kad se uvoze polovni ali pojma nemam, stvarno pojma nemam. . . Jel moze nesto da se vidi kad se otvori motor?

Comment

• LEZA
                      CBC Senator
                      • 10.08.2007
                      • 280
                      • Beograd

E idem za vikend da vidim te motore,jedan bi trebalo da je u kolima strancu tek pristiglom,tacnije idem ako moze da mi se pridruzi cannon,ili ako meni nesto ne iskrsne sto zna jako cesto naoruzao sam se "znanjem" preko buying guide za peugeot 205 gti pa cemo da vidimo kako i sta,ne mora da znaci da cu odmah uzeti ali postoji i ta mogucnost,samo jos treba da nadjem nekog ko ce da se zeza sa ugradjivanjem Odlucio sam se za GTIa za pocetak, dosta mi je skoro duplo povecanje snage kad mi dosadi lako cu da ugradim mi16 ili nesto bolje,popustio sam iz samo jednog razloga,zelim da to izgleda kulturiska,ne zelim da lupam izduvnu granu da skracujem usis i tako dalje i da to bude jedna velika improvizacija nekog majstora koji to nikad u zivotu nije radio hocu da to bude ipak ok odradjeno,a od 1.9 GTI motor se ugradjivao u 205icu i mnogo je manje problema sa ugradnjom,mozda bi cak mogao i moj majstor da mi to odradi. . . E da,ima jos jedan bitniji razlog,ne mogu vise da cekam skupljajuci pare,na prolece hocu da imam brzi i jaci auto i to naprosto moram da uradim,ako naravno opet neki troskovi drugi ne iskrsnu. . .Valjda cu sad bolje da pajkim

Comment

• CannoN
                        CBC Senator XXL
                        • 15.09.2007
                        • 485
                        • Beograd

GTI je stig`o danas a prodaje se k`o alva(motor) tako da sada ima samo taj. Ne trosi ulje kaze(dovezen je iz Svice a i ovde je vozen).

K`o sto ti rekoh na PM za vikend ne mogu jer nisam u Bg-u a do sledeceg da li ga nece prodati??.
                        Najranije sam na raspolaganju u ponedeljak.

Comment

• LEZA
                          CBC Senator
                          • 10.08.2007
                          • 280
                          • Beograd

Hm,valjda cu doci i ja na red onda mislim da uzmem GTI a Nema veze,idemo onaj tamo ili posle tog vikenda doci ce jos GTIova

Comment

• LEZA
                            CBC Senator
                            • 10.08.2007
                            • 280
                            • Beograd

E iskrslo mi je nesto,da treba da vozim drugaricu do Zuceta,da li mozes ukratko da mi objasnis gde je to u Zucetu ili ce mi taj covek objasniti,a stoji da odemo i nas dvojica, ne interesuje me samo motor,sve me interesuje tako da taman mozemo da se i upoznamo,jel mogu da kaparisem taj motor ili nesto slicno sutra?

Comment

• CannoN
                              CBC Senator XXL
                              • 15.09.2007
                              • 485
                              • Beograd

Objasnice ti Srdjan-nije komplikovano.

Mislim da mozes da kaparises.
                              Reci mu da si preko mene(Igor) dosao i imaces VIP tretman.

Comment

• LEZA
                                CBC Senator
                                • 10.08.2007
                                • 280
                                • Beograd

Ih reci da sam otisao s tobom imao bih VIP VIP tretman ici cu danas iako pada kisa verovatno cu da kaparisem,nemam gde da stavim motor dok ne nadjem ko ce da mi ga ugradjuje,pa je to najveci problem

Comment

Working...
                                X