servis za peugeot 407

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miflaaa
    CBC Član
    • 05.07.2008
    • 44
    • lazarevac

servis za peugeot 407

pozdrav. interesuje me gde bi bilo pametno da odrzavam svoj peugeot 407 , a da to ne bude verano , jer se kod njih ne zakazuje servis , a da izgubim ceo dan ne mogu . mislio sam panter ,ali oni nemaju dijagnostiku za njega , a ne mogu da menjam stalno servis. hocu da idem u jedan servis uvvek . i da bude ozbiljan servis. ima li jos neki ovlasceni u bgd-u. i kakav je servis tedra u zemunu ??????
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Pitanje koje si postavio je jako tesko. Pogledaj malo temu koja se zove "Majstori za nase pezoe..." - evo linka http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=11842

To je jedan od glavnih razloga zbog kojih mi je 407ca pusti san - ne znam gde bi je servisirao, niti kako bi dosao do delova za isti.

Comment

• malivuk406
      CBC Senator XXL
      • 04.04.2007
      • 490
      • Nbg

a samo ti to problem?
      ovlascenih servisa imas malo, a onih sa dijagnostikom za 407 jos manje... znam za par ljudi iz price koji imaju 407 i svi odrzavaju u veranu...

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Ljudi zasto pravite problem gde ga nema?

Dijagnostiku odnosno aparat za 407 ima bar 15 ljudi u Beogradu,koji redovno placaju update za svoje skenere......
        Malo je problematicno raditi A/C i GPS ostalo sve se radi najnormalnije,cak i menjaci....
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• miflaaa
          CBC Član
          • 05.07.2008
          • 44
          • lazarevac

hvala gavro i malivuce, ali ne cenim ljude koji imaju dijagnostiku . sa tim ljudima imam losa iskustva. te ne mogu danas, te sutra idem tamo.... te praznik je . ima li neki bre normalan servis a da ima dijagnostiku . ljudi ja sutra moram da zovem da zakazem negde , a jos ne znam gde cu. za par dana idem na more i ne mogu vise da cekam . kakav je servis "goran" i "tedra" u zemunu . aj pozurite sa odgovorima , molim vas .

Comment

• CikaKure
            CBC Senator XXL
            • 14.08.2005
            • 668
            • Beograd

Pa procitaj u onoj temi na koju sam te uputio moje iskusto sa servisom Goran u Zemunu.

Comment

• blackwolf
              CBC Veteran
              • 22.04.2008
              • 152
              • Beograd

neko je spominjao jedan servis u Pancevu. Ako ima neko broj neka ti da. Kazu za njih da su dobri

Comment

• bugarin
                CBC Član
                • 04.06.2008
                • 75
                • Pozarevac

Ja sam pominjao servis u Pancevu,zove se MS auto a broj telefona je 013/300-350

Comment

Working...
                X