pozdrav. interesuje me gde bi bilo pametno da odrzavam svoj peugeot 407 , a da to ne bude verano , jer se kod njih ne zakazuje servis , a da izgubim ceo dan ne mogu . mislio sam panter ,ali oni nemaju dijagnostiku za njega , a ne mogu da menjam stalno servis. hocu da idem u jedan servis uvvek . i da bude ozbiljan servis. ima li jos neki ovlasceni u bgd-u. i kakav je servis tedra u zemunu ??????
servis za peugeot 407
Collapse
X
-
Pitanje koje si postavio je jako tesko. Pogledaj malo temu koja se zove "Majstori za nase pezoe..." - evo linka http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=11842
To je jedan od glavnih razloga zbog kojih mi je 407ca pusti san - ne znam gde bi je servisirao, niti kako bi dosao do delova za isti.
-
-
Ljudi zasto pravite problem gde ga nema?
Dijagnostiku odnosno aparat za 407 ima bar 15 ljudi u Beogradu,koji redovno placaju update za svoje skenere......
Malo je problematicno raditi A/C i GPS ostalo sve se radi najnormalnije,cak i menjaci....Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
hvala gavro i malivuce, ali ne cenim ljude koji imaju dijagnostiku . sa tim ljudima imam losa iskustva. te ne mogu danas, te sutra idem tamo.... te praznik je . ima li neki bre normalan servis a da ima dijagnostiku . ljudi ja sutra moram da zovem da zakazem negde , a jos ne znam gde cu. za par dana idem na more i ne mogu vise da cekam . kakav je servis "goran" i "tedra" u zemunu . aj pozurite sa odgovorima , molim vas .
Comment
-
Comment