Vozim lagunu iz ,98.godine,2.0i sa 8v i ugradjenim plinom.Kako je zahladnelo,vrlo tesko pali na benzin(inace uvek pali na bnenzin pa prebacujem na plin).Cak i kad vozim auto pa kad stanem i ugasim,posle 15 20 min.ako ponovo sartujem,opet imam problema da upalim na benzin.Problem se manifestuje sto dugo verglam i onda kao da hoce da upali pa ne upali pa posle jos par pokusaja upali.Kad vozim,relativno dobro radi na benzinu ali kad stanem na raskrsnici,ugasi se cesto.Na plinu nema ovih problema a mene inrteresuje da li je u pitanju injection sistem,brizgaljke itd ili je do pumpe za benzin ili nesto trece.Planiram da odem na ciscenje brizgaljki(popularna winn's) ali me brine da nije mozda pumpa u pitanju?
Renault laguna I
Collapse
X
-
Napisi malo detaljnije koji plinski uredjaj imas, i istoriju problema.
Za pocetak bi mogao da resetujes benzinski ECU pa da onda probas paljenje, moguce je da je u pitanju samo losa smjesa na plinu koja zbuni benzinski racunar.Difference between man and boys is the price of their toys
-
-
kod mene na 1.8 laguni, pumpa za gorivo i reg. pritiska u railu pravili su takve probleme...
Comment
-
-
djukic,za pumpu sam citao tvoju temu ali mi objasni to za regulator pritiska,sta se desava,na koji nacin se dijagnostikuje i kako se otklanja i koliko to kosta?
Procitah negde i o senzoru temperature(bem li a cega)
Problem se manifestuje kod startovanja hladnog automobila.Posle toga,kad je auto zagrejan,pali bez problema na benzin ali u voznji kad se oduzme gas na raskrsnici,hoce da se ugasi(na benzinu).Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
Na moju srecu problem s pumpom je bio kratka agonija. Dva dana je zezala kao tvoja i onda puff stala.
Pritisak goriva, pumpe mora biti u propisanom opsegu. Meri se naravno manometrom na ulazu u rail.
Senzor ECT temperature rashladne tecnosti se lako proverava omski. Proveris u autodati na kojim temperaturama daje koji otpor i proveris.
0 stepeni treba da daje 6k oma
10 stepeni 3.5k oma
60 stepeni 600 oma.....
Comment
-
-
Da li to da uradim i ako pali kao sto je to sada slucaj?Verglao sam malo duze preko kablova i drugog auta i upalio iz ne znam kog puta.Zato pitam da li to da uradim i kada pali sada ili samo kad nece da upali?I sta da uradim onda kad skinem to vakuum crevo sa regulatora pritiska goriva?(to je ono sto se nalazi na kraju raila i u njega je utaknuto crevo promera5-6-7mm?)Samo te slusam i pitam se dokle ces?
Comment
-
-
E bre skini poglopac i izvuci pumpu iz rezervoara, iznenadices se kako izgleda. Valent ti predlaze da proveris da li ima pritiska u regulatoru posle 15tak minuta. Kod mene je bilo malo sto moze da potvrdi i nalaz lekara (ocnog)
Comment
-
Comment