evo malo o tom cuvenom, mrtvom EGR ventilu koji kad se potrudi napravi prilicno veliko s*anje...
izvuceno iz teme sa Renault klub foruma...
Glupa ekologija. Princip je da se on otvara i omogucava recirkulaciju izduvnih gasova (citaj, ubacuje ih u usisnu granu) kao nedovoljno sagorelih. Drugim recima, pri brzoj voznji se on otvara i izduvni gasovi ulaze u saug granu i vracaju na ponovno sagorevanje. AKo se to desava cesto, onda ne gine njegovo ciscenje i ciscenje cele usisne grane, sa sve lopaticama turbine u tezim slucajevima.
da li je on otvoren ili ne, zavisi od mnogo faktora, najvise od stitskanja gasa, tako da u principu svako stitskanje gasa (naglo) dovodi do njegovog otvaranja i prljanja usisne grane.. Aproksimativno i uslovno receno (dakle ne bas sasvim tacno, ali hajd') on se otvara na negde 2500-2750 rpm.
1. Gotovo svaki moderan benzinski/dizel motor ga ima. EGR je uveden u upotrebu sedamdesetih godina proslog veka.
2. svako naglo stiskanje gasa sa puno cadji/garezi prlja ventil. Vise steti usisnoj grani nego samom ventilu. U najlosijim slucajevima, u usisnu granu od natalozene cadji ne moze jagodica prsta da se uvuce.
3. Sam ventil funkcionise kao solenoid.
4. simptomi: slabije vuce, i visi dimi auto. U ekstremnim slucajevima moguc je otkaz turbine (ukoliko je ugradjena) zbog pregrejavanja.
5. sto je auto noviji, to je moguce vise problema sa kvarom EGR-a (Exhaust gas recirculation valve).
Hvala i jednom i drugom. Nacitao sam se samo tako o tom cuvenom EGR-u... I koliko sam shvatio, EGR ne moze da se skine a da ne ometa rad motora? Sta mi je raditi sad?...
Zvao sam par majstora i svi su rekli da nerade to ciscenje EGR-a...
Pa nije problem ali šteta je da tako dobro obradjeno pitanje ne bude pročitano a pita se
Što se EGR-a tiče nisi naveo zašto bi ga čistio i kako si došao do toga da treba da se čisti. Ako želiš stručnu pomoć postavi temu u delu za dijagnostiku ili kvarove pa će ti neko pomoći oko kodnih grešaka ili ponašanja auta pošto ne znam šta je problem.
Comment