Eto juce nakon putovanja koje je proteklo normalno i bez problema stigao kuci i ugasio auto.Nakon nekih 6-7 sati sam hteo da ga upalim a ono nista.Zavergla normalno ali nece da sastavi.Tako par puta i onda upali.Kada je upalio,cim malo pritisnem papucicu gasa,on se ugasi.Pustim ga da se na leru malo zagreje (pokazuje 65-70 stepeni), i onda radi sve normalno.Normalno pali normalno vuce.Cim se opet ohladi ista prica.Skidao sam bobinu i cistio kontakte za svecice,vizuelno proverio potenciometar gasa,ali se sve cini u redu.Znam da ce najbolji odgovor dati dijagnostika,ali ako je neko mozda imao slican problem mozda pomogne.
I da ,juce sam sipao bezolovni benzin na nekoj privatnoj pumpi u Backom Petrovcu i sumnjam da nije mozda to problem jer mi nekako izduvni gasovi cudno smrde.Motor je dobar i ne trosi ulje,antifriz takodje stalno na istom nivou kao i ulje tako da mogucnost cudnih izduvnih gasova nije povezana sa trosenjem ili sagorevanjem ulja ili nedaj boze antifriza.
Motor je TU1JP 1124 ccm3.
I da ,juce sam sipao bezolovni benzin na nekoj privatnoj pumpi u Backom Petrovcu i sumnjam da nije mozda to problem jer mi nekako izduvni gasovi cudno smrde.Motor je dobar i ne trosi ulje,antifriz takodje stalno na istom nivou kao i ulje tako da mogucnost cudnih izduvnih gasova nije povezana sa trosenjem ili sagorevanjem ulja ili nedaj boze antifriza.
Motor je TU1JP 1124 ccm3.
Comment