To je tacno. Rekao mi majstor da su konacno utvrdili da taj nosac zapravo prouzrokuje najvece vibracije i da je dosta ljudi nepotrebno menjalo ostale nosace, pa cak i plivajuci zamajac, a neke vibracije su ostale.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Sto se tice cene od 11K, to je verovatno original u Delti. U AP sportu isti kosta 2.650 din, samo pitanje je kakvog je kvaliteta i da nije neki kineski shit.
Siguran sam da majstor moze da preporuci neki sasvim solidan za korektnu cifru.
Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Dokle god ne osecas nista na volanu kad ujutro upalis auto nema potrebe za zamenom, samo jedna stvar originalni je modifikovan jer se javljao kao reklamacija u garantnom roku sto ne bih rekao za onaj iz ap sporta
Ljudi, jel zna neko kako izgleda taj nosac?! I gde mogu da ga kupim? U APsprtu nije bilo kad sam trazio pre mesec dana, u Smederevu mogu da mi obezbede, ali nece da narucuju jer ne znaju koji je, Stilo ih ima valjda 5-6.
Modifikovani nosač motora ispod akumulatora koji sam i ja menjao ima kat.broj 51711216. Ovo treba da odgovara za sve jtd 115 bez obtira na godište.
Mislim da je kao prva ugradnja išao od 2004.
Početkom godine sam ga u AutoItaliji NS platio nekih 7000 din.
Vibracije koje sam imao na leru i neka rezonancija ma 2000 o/min su skoro izčezle. Gotovo drugi auto.
Comment