Evo sta moze da vam se desi u Mladenovcu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

i sta kazu nemaju vremena da se stobom objasnjavaju, sigurno imaju posla preko glave pa si im upao bas u nezgodno vreme. uuuu sto bi tu neko trebao da pojede preko nosa i to zato sto ima dugacak jezik a nije kriv za tu sahtu pa da vidis kako bi drugi put imali vremena. btw, ne mora da znaci da su oni otvorili saht... ali bez obzira u njihovoj je nadleznosti...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• CikaKure
      CBC Senator XXL
      • 14.08.2005
      • 668
      • Beograd

Ovo zverko lepo kaze - za takve izjave i dug jezik, trebao bi neko da dobije jedno -10,20,30% od plate, pa da vidis kako ce sledeci put imati vremena, kada je rec o komunalnim sluzbama koje svi placamo.

Meni se to desilo sa Parking servisom u Beogradu, posle jednog lepog srocenog emaila, i telefonskog razgovora koji je inicirao direktor iste firme, pokrenula se tamo masinerija i slomilo se na nesrecnom sluzbeniku u kiosku i onom u call centru.

Probaj da napises jedno kulturno, uctivo, ljdusko i PRE SVEGA argumentovano pismo, koje je zasnovano na cinjenicnom stanju, mozda bude i pozitivan ishod. Ja sam to ucinio za bitno manju sumu, oko 50 eur, nisam bio lenj.

Comment

• acasmc@200sx
        CBC Senator
        • 30.01.2007
        • 282
        • Mladenovac
        • BMW F31 320d

ne, ne! oni su cak i priznali da su oni! tu nema nikakve dileme. cekam da ugrabim slobodno prepodne, pa da odem da posetim direktorku komunalnog. poenta je sto mi je fitilj za ovo izuzetno kratak, pa ne znam koliko dugo cu stalozeno moci da pricam sa njom. u svakom slucaju prekosutra idem. ako nista pisace novine: " Izvesni A.S. iz Mladenovca usao autom marke Alfa Romeo u prostorije JKP Mladenovac"
        nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

h, dotero da mu poprave karter
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Vucko_Alfista
            CBC Senator
            • 04.04.2008
            • 219
            • Niš
            • Alfa 166

Ma to su svinje bre i u Nisu u nekim krajevima situacija nije nista bolja ma kakvi 30%,50% od plate pa da vidis kako ce da rade!! Dok posteni ljudi razvaljuju svoj auto u sahtama gospoda se izlezavaju i dobijaju pare nizasta!!E ne moze to tako!!!!

Comment

• alfaskorpion
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2007
              • 361
              • Smederevo

Originally posted by acasmc@146
              ne, ne! oni su cak i priznali da su oni! tu nema nikakve dileme. cekam da ugrabim slobodno prepodne, pa da odem da posetim direktorku komunalnog. poenta je sto mi je fitilj za ovo izuzetno kratak, pa ne znam koliko dugo cu stalozeno moci da pricam sa njom. u svakom slucaju prekosutra idem. ako nista pisace novine: " Izvesni A.S. iz Mladenovca usao autom marke Alfa Romeo u prostorije JKP Mladenovac"
              ako to budes uradio imas gratis karter od mene

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

javi mi kad ides tacno pa da posaljem dopisnika da sve to slika, da imamo i ilustraciju

*samo bez sekiracije (ne nosi sekiru)
                .

Comment

• sasa km
                  CBC Senator
                  • 23.10.2007
                  • 241
                  • kosovska mitrovica

sta mislite za ovo

vest u novinama-

prilikom radova odgovornih radnika JKP na putu XXX zaboravili da vrate poklopac sahte pa su savesni gradjani pripomogli i zatvorili pomenutu sahtu i tako sprecili nastanak stete na vozilima gradjena a i povrede pesaka zbog nepreglednosti i bez ikakvih obelezja je ostavljena pomenuta sahta
                  za neke buduce radove na pomenutu sahtu JKP ce se morati pomuciti da je osposobe i dovesti u ispravno stanje sto ce biti vrlo brzo

PS. gradjeni su iskoristili prikolicu zemlje tj koliko je stalo u sahtu
                  PS 2 bitno da je rupa zatvorena a cime - pitace se nadlezni
                  ALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti

Comment

• idekius
                    CBC Član
                    • 30.03.2008
                    • 29
                    • Nis

Originally posted by Vucko_Alfista
                    Ma to su svinje bre i u Nisu u nekim krajevima situacija nije nista bolja
                    He, he... samo pazim da ne ostavim trap negde

Zivo me zanima da li postoji jos negde u Evropi upozorenje tipa "udarna rupa"

Putari i komunalci su nam zakon :-)
                    www.kerber.co.yu/kmc.html

Comment

Working...
                    X