i sta kazu nemaju vremena da se stobom objasnjavaju, sigurno imaju posla preko glave pa si im upao bas u nezgodno vreme. uuuu sto bi tu neko trebao da pojede preko nosa i to zato sto ima dugacak jezik a nije kriv za tu sahtu pa da vidis kako bi drugi put imali vremena. btw, ne mora da znaci da su oni otvorili saht... ali bez obzira u njihovoj je nadleznosti...
Evo sta moze da vam se desi u Mladenovcu
Collapse
X
-
Ovo zverko lepo kaze - za takve izjave i dug jezik, trebao bi neko da dobije jedno -10,20,30% od plate, pa da vidis kako ce sledeci put imati vremena, kada je rec o komunalnim sluzbama koje svi placamo.
Meni se to desilo sa Parking servisom u Beogradu, posle jednog lepog srocenog emaila, i telefonskog razgovora koji je inicirao direktor iste firme, pokrenula se tamo masinerija i slomilo se na nesrecnom sluzbeniku u kiosku i onom u call centru.
Probaj da napises jedno kulturno, uctivo, ljdusko i PRE SVEGA argumentovano pismo, koje je zasnovano na cinjenicnom stanju, mozda bude i pozitivan ishod. Ja sam to ucinio za bitno manju sumu, oko 50 eur, nisam bio lenj.
Comment
-
-
ne, ne! oni su cak i priznali da su oni! tu nema nikakve dileme. cekam da ugrabim slobodno prepodne, pa da odem da posetim direktorku komunalnog. poenta je sto mi je fitilj za ovo izuzetno kratak, pa ne znam koliko dugo cu stalozeno moci da pricam sa njom. u svakom slucaju prekosutra idem. ako nista pisace novine: " Izvesni A.S. iz Mladenovca usao autom marke Alfa Romeo u prostorije JKP Mladenovac"
nikad ne vozim brzo, dok me ne pretekne Skoda Octavia karavan 1,9TDI
Comment
-
-
Originally posted by acasmc@146ne, ne! oni su cak i priznali da su oni! tu nema nikakve dileme. cekam da ugrabim slobodno prepodne, pa da odem da posetim direktorku komunalnog. poenta je sto mi je fitilj za ovo izuzetno kratak, pa ne znam koliko dugo cu stalozeno moci da pricam sa njom. u svakom slucaju prekosutra idem. ako nista pisace novine: " Izvesni A.S. iz Mladenovca usao autom marke Alfa Romeo u prostorije JKP Mladenovac"
Comment
-
-
sta mislite za ovo
vest u novinama-
prilikom radova odgovornih radnika JKP na putu XXX zaboravili da vrate poklopac sahte pa su savesni gradjani pripomogli i zatvorili pomenutu sahtu i tako sprecili nastanak stete na vozilima gradjena a i povrede pesaka zbog nepreglednosti i bez ikakvih obelezja je ostavljena pomenuta sahta
za neke buduce radove na pomenutu sahtu JKP ce se morati pomuciti da je osposobe i dovesti u ispravno stanje sto ce biti vrlo brzo
PS. gradjeni su iskoristili prikolicu zemlje tj koliko je stalo u sahtu
PS 2 bitno da je rupa zatvorena a cime - pitace se nadlezniALFA-naravno, molim jednu u fulu za poneti
Comment
-
-
Originally posted by Vucko_AlfistaMa to su svinje bre i u Nisu u nekim krajevima situacija nije nista bolja
Zivo me zanima da li postoji jos negde u Evropi upozorenje tipa "udarna rupa"
Putari i komunalci su nam zakon :-)
Comment
-
Comment