Jeste off
al' aj malo
.
@vor je poliesterom krpio bas taj-aluminijumski deo
.Ee,al mosha je sto to i nije aluminijum vec tzv. fuckin
"špialter" ili kako ga vec stari majstori zovu.Inace,jedna vrsta bronze koja nema shanse da se vari
.Takav je materijal,jbg
.
Nije se ni meni raspao nego sam uslikao kad sam ga vec delom rasformirao.I ja sam ga zatekao rasklimanog a kad sam skinuo bordo plasticnu oplatu
... samo kljok sve.
Zasad pokusavam da ga rasturim i oslobodim slomljene metalne delove kako bi ih spojio nekako opet.Cak mi je palo napamet,ako uspem da ih oslobodim (ebe me ogledalo) da ta 2 dela odnesem npr. u Vranovo u livnicu pa da mi izliju nov deo od AL
.Tje vidimo ... ako nista ne uspem,zna se,otpad
... mada videh da u AutoRiccambi-ju ima nov za ~ 3.5k din,samo neznam jel el. ili manual komandovanje
.
.@vor je poliesterom krpio bas taj-aluminijumski deo
"špialter" ili kako ga vec stari majstori zovu.Inace,jedna vrsta bronze koja nema shanse da se vari Nije se ni meni raspao nego sam uslikao kad sam ga vec delom rasformirao.I ja sam ga zatekao rasklimanog a kad sam skinuo bordo plasticnu oplatu
... samo kljok sve.Zasad pokusavam da ga rasturim i oslobodim slomljene metalne delove kako bi ih spojio nekako opet.Cak mi je palo napamet,ako uspem da ih oslobodim (ebe me ogledalo) da ta 2 dela odnesem npr. u Vranovo u livnicu pa da mi izliju nov deo od AL

Comment