Bosch-ov protokomer #fals# ili ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ilija156
    CBC Veteran
    • 25.07.2008
    • 106
    • beograd

meni je Desha na diagnostici smirio ler gas kada sam cistio step motor ler je bio poludeo.

Comment

• ZEPELINBG
      CBC Veteran
      • 06.04.2008
      • 133
      • BEOGRAD

MAPCO je najjeftinija varijanta..uvozi ga Euro 07...oko 60 e..i da..protokomer definitivno mora da bude savršen..uverio se..!! Ili nađi polovan dobar..ili...uvek pre kupovine reši mogućnost moguće zamene zbog neispravnosti!! Baš me zanima koji protokomer Deša preporučuje
      SOMETIMES IS GOOD TO BE BAD

Comment

• flojd
        CBC Član
        • 13.12.2005
        • 54
        • Pirot

Ma cisceno je sve i step motor i leptir u**** i resetovano preko kljuca preko kompa i neznam ni ja sta vise ali nece pa nece sa starim protokomerom drzi lepo ler ali ne ide u obrtaje i puca na usisu ko lud!
        60 Evra???Prevaranti ga prodaju za 7500 dinara!!!

Comment

• levca5
          CBC Član
          • 05.09.2008
          • 15
          • Vranje

Ja sa AB Motorsom imam dobra iskustva, jer su mi par puta izasli u susret (vratim im sto mi ne treba, a oni mi razliku u novcu posalju nazad), a momak sa kojim saradjujem se zove Bojan i izuzetno je korektan (barem dosad)
          POZZ

Comment

• ZEPELINBG
            CBC Veteran
            • 06.04.2008
            • 133
            • BEOGRAD

Upravo sinoć razgovarao sa Dešom..i preporučuje Boš..original..koji je kod njega..sa zamenom i resetom ECU-a i štelovanjima oko 180 eura i naravno garancijom

Comment

• ilija156
              CBC Veteran
              • 25.07.2008
              • 106
              • beograd

dodji do mene na slaviu da stvim tvoj protokomer na moj auto pa da vidimo da se ne zaleces

Comment

• ZEPELINBG
                CBC Veteran
                • 06.04.2008
                • 133
                • BEOGRAD

Ilija..ako se obraćaš meni...HVALA..ali sam samo dao informaciju..1! Meni je sve ok..

Comment

• ilija156
                  CBC Veteran
                  • 25.07.2008
                  • 106
                  • beograd

OK....ali nek vazi za sve ostale da mogu prvo da provere za protokomer kod mene

Comment

• mishkom
                    CBC Senator XXL
                    • 07.08.2007
                    • 591
                    • N/A
                    • N/A

Veruj mi da kinez traje duze nego li original bosh, em sto je jeftiniji...

Comment

• levca5
                      CBC Član
                      • 05.09.2008
                      • 15
                      • Vranje

Kineski mogu da se ugradjuju u Alfe novijeg datuma, a moja je kraj 97-e i na njoj smo postavili dva kineska modela razlicita (po 5kom. svaki) i nije bilo dobro, a kada se postavi BOSCH-ov auto se preporodi, - pa zar je neko lud da daje 3 puta vise love ako mu kineski zavrsava posao. Kod Alfi novijeg datuma od moje moze i kineski, ali ja sam bio kurceve srece da kod mene nije moglo.
                      POZZ

Comment

• ZEPELINBG
                        CBC Veteran
                        • 06.04.2008
                        • 133
                        • BEOGRAD

ljudi...moja je 2002. i probao sam kineza...i mitdoriu...oba nisu valjala

Comment

• sasa bg
                          CBC Član
                          • 18.09.2005
                          • 44
                          • Belgrade

Imao sam problem sa ler gasom i gubitkom snage na mojoj Alfi.

Vlada iz AMAG-a, (i Karlo naravno ) zamenio je neki ventil blizu leptir gasa, pregledao je svecice, bobine, kontakte, cekirao greske zamenio neki deo na kablu od svecica, pa tek onda ugradio drugi (probni) polovan BOSCH protkomer, privremeno dok ne uzmem Kineza, koji se po njemu ponasaju dobro, odnosno ili odlicno ili nikako, ali mogu da se vrate ukoliko nisu dobri. Naravno sigurniji je BOSCH, ali dubljina dzepa i zelja za ulaganjem odredjuju. On je po zelji musterija stavio nekoliko kineza i za sada nema nikakvih problema.

Bilo je vozi malo, i u pocetku mi nije nije isao bas nesto puno bolje, posle desetak kilometara, Alfa je opet isla kao luda (ide i sada dva meseca kasnije), ler gas je bio miran, kako treba, tako da sam zadrzao polovan BOSCH, ali cu verovatno u perspektivi uzeti novog kineza, posto ipak nije to vise nova tehnologija, tako da i kinezi mogu da naprave to dobro, a na kraju ako treba orginal BOSCH.

Poenta price je treba pregledati vise stvari, ne slabi samo protokomer vec i neke stvari pored njega i naravno treba majstor sa iskustvom, kome nije prevashodni cilj da prica neke price o kako on stavlja samo skupe orginal delove i pripremi te za dranje.

Comment

• ZEPELINBG
                            CBC Veteran
                            • 06.04.2008
                            • 133
                            • BEOGRAD

nisam ja ni rekao da svi kinezi i mitdorie ne valjaju..samo se treba ograditi po kupovini...za svaki slučaj...dogovoriti da može da se zameni.. ..a provereni Boch je oko 150 e

Comment

• sasa bg
                              CBC Član
                              • 18.09.2005
                              • 44
                              • Belgrade

Ma nema problema, ja sam samo ispricao moje iskustvo i moju pricu sa protokomerom, iznosimo iskustva da bismo izvukli najbolje za nas i nase macchine.

Comment

• ZEPELINBG
                                CBC Veteran
                                • 06.04.2008
                                • 133
                                • BEOGRAD

...naravno druže...zato i kuckamo ..

Comment

Working...
                                X