Fiat Stilo 1,8 16v - iskustva i problemi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • speedster
    CBC Veteran
    • 24.05.2006
    • 139
    • BATAJNICA

Neznam kako je kod benzinca ali kod ovog bratovog JTD taj senzor kod Gorana sa zamenom je bio 4000 din nov. PUNO SRECE i sto manje troska i da ga resis sto pre.

Comment

• zlox
      CBC Član
      • 18.11.2008
      • 40
      • Nish

i samo mali predlog, nemoj vise TI da vozis auto kod majstora. da se ne lazemo - kad vide zensko koje se bas i ne razume u automobile, delove i kvarove probace da ti uvale i sta ti treba i sta ti ne treba. zamoli nekog od rodjaka,komsija i sl da ti pomognu u tome

mislim da je delta najbolja za delove. ako ih nema na lageru, narucuju ih iz italije i daju po toj "fabrickoj" ceni. garancija je tu, samo je prob sto je njihov servis xtremno skup u odnosu na ostale..
      Stilo je kao zena : pruzice ti NEVIDJENA zadovoljstva i NEVIDJENE glavobolje

Comment

• jboban
        CBC Veteran
        • 25.09.2008
        • 117
        • Čačak

Originally posted by mikisxy
        kupis nov televizor i neznas oce li raditi tri meseca,tri godine ili trinaest
        Ali znaš da imaš garanciju odredjeno vreme, što sa polovnim delovima najčešće nije slučaj.

Originally posted by zlox
        probace da ti uvale i sta ti treba i sta ti ne treba
        Nisu valjda majstorima žene vozači slabe tačke?

Najbolje je kad može da se proba drugi deo pre kupovine. Ja sam tako uradio za MAF senzor, potvrdio da je do njega i tek onda kupio novi i zamenio. Na dijagnostici nije pokazivao neispravnost.

Comment

• Valentina
          CBC Član
          • 11.12.2008
          • 11
          • Novi Sad

Cula sam se sa majstorom Goranom... Neverovatno koliko ce mi izaci u susret..U roku 15 min je nasao deo u sapcu i poslace mu tip postom za BG do utorka, ja idem za BG da stavimo deo na probu pa ce movideti dal;je..Ljudi hvala vam na savetima svim...Nadam se da je samo to u pitanju. Jedino sto se jos razmisljam , zbog love, da li uzimati novi deo ili ostaviti taj polovni..Naravno jos je rano da razmisljam o tome..VIdecu od nedelje...

Comment

• BračkoDa
            CBC Član
            • 27.05.2008
            • 24
            • Stara Pazova

Prekrstili smo prste da uspeš.
            Kad ga jednom osposobiš biti ćeš prezadovoljna, videt ćeš, ide ko' zmaj...

Comment

• boki1982
              Banovan
              • 16.03.2008
              • 273
              • Beograd
              • Fiat stilo JTD

nekad je bolje uzeti polovan dobar i jos opriginal,nego neku domacu radinost

Comment

• mikisxy
                CBC Senator
                • 25.09.2008
                • 238
                • beograd

ni na polovan televizor neces dobiti garanciju.nadam se da ce tvoje muke biti resene sa drugim delom bio polovan ili nov

Comment

• speedster
                  CBC Veteran
                  • 24.05.2006
                  • 139
                  • BATAJNICA

a koji je deo u pitanju?

Comment

• mikisxy
                    CBC Senator
                    • 25.09.2008
                    • 238
                    • beograd

throttle position senzor+throttle control modul+mass air flov meter=sve u jednom

Comment

• Valentina
                      CBC Član
                      • 11.12.2008
                      • 11
                      • Novi Sad

LJudi, bila sam danas u BG, kod Gorana...Zamenjen deo..Sad da vidimo nedelju dana kako ce se auto ponasati i to bi bilo to...Goran je bas poslovan..Bas sam zadovoljna. Ima tu na auticu jos malo sredjivanja, metlice na brisacima, pakne i diskovi prednji...Kaze Goran da je malko krenuo varijator moti=ora, ali da nije strasno..Doduse malko je bucniji motor, sto mene nervira, ali kazu da je to uobicajeno za taj motor. ( JEdna od mojih predtpostavki je da je napukao nosac motora, pa su jace vibracije).. Kako sam se ispraksala..Postacu jos i automehanicar......Ma..jedno po jedno sad...Samo da je obaj polovan deo dobar...Hvala svima!!!

Comment

• Chila
                        CBC Senator XXL
                        • 18.07.2008
                        • 401
                        • Kos. Mitrovica

Ipak su majstori slabi na lepsi pol! Kod Gorana se zakazuje i ceka se dobrano na red u normalnim uslovima,a ako je guzva .... ili mozda nije bilo guzve!
                        Samo vas gledam ...

Comment

• Valentina
                          CBC Član
                          • 11.12.2008
                          • 11
                          • Novi Sad

Moguce da sam imala srece, napokon

Comment

• STILISTA
                            CBC Veteran
                            • 17.12.2007
                            • 182
                            • BEOGRAD

ma ljudi Goran je ok!
                            kad covek ima problem sa kolima oce i da ti zkaze odmah i da odradi posao!
                            verujte mi ok je majstor.

Comment

• speedster
                              CBC Veteran
                              • 24.05.2006
                              • 139
                              • BATAJNICA

Mi smo tu da pomognemo ako mozemo a ako ne mozemo bar znamo nekoga ko moze. Ok je Goran.

Comment

• robby
                                CBC Član
                                • 13.03.2007
                                • 17
                                • Sabac
                                • A180cdi

Pozdrav! Nisam bas redovan na forumima, ali povremeno proverim sta ima novo.Malo sam zacudjen gomilom problema koje kako vidim imaju pojedini vozaci stila? Ja sam posle 20-tak godina voznje Opelovih vozila presao na stila 3v jtd ( bila je to ljubav na prvi pogled), auto sam trazio malo vise od mesec dana i to u mom svercerskom gradu, na kraju pazario ovaj koji je inace 6.mesec 2003.god. Auto je kostao 8100e na table, plus nekih 350e za veliki servis,( u medjuvremenu je bio jos jedan mali servis i nista vise do sada) vec je godinu dana kod mene i presao je oko 15000km kod mene. Da nije bilo nekih prijetelja koji su zeleli da vide kako motor izgleda, ne bih do sada skoro ni dizao haubu? Problema apsolutno nikakvih nisam imao, osim da sam primetio da mu jedino prija Jugopetrolov euro dizel i skoro ni jedan drugi jer je odmah bucniji i nemirniji.Znaci, apsolutno sam prezadovoljan sa autom, ali moram priznati da sam ga i platio lepo u odnosu na primerke koji su bili i po 1000e jeftiniji ali se i spolja i unutra videlo kakva je razlika u stanju auta, a samim tim i mogucim problemima. Mislim da je generalno problem sto iz Italije dolazi gomila krseva koji su presli strasno mnogo km pa bi sa tim i druge firme a ne samo Fiat imale probleme. Znaci, otvarajte sirom oci kad kupujete, po cenu da u startu platite malo vise a da kasnije mirno spavate.Pozdrav svima i prijatna i sigurna voznja!

Comment

Working...
                                X